.. Ali B Muziekids Studio op de dag ná Nieuwjaar


2 Januari 2018. Vanaf negen uur waren al weer open voor alle kinderen van DeKinderkliniek Almere.
Onze Jo-an schrijft ..

´Het begon vanmorgen al goed. De twee broers Mees van 10 en Faas van 2 kwamen gezellig de studio binnen. Ze zaten al snel met z´n tweeën achter het drumstel. Maar Mees, die later ook deejay wil worden, stal al snel de show achter de DJ-booth.

Dat hoorde Norah van 3 en haar ouders ook en ook zij kwamen toen gezellig langs in de studio. Wat was die kleine meid enthousiast. De piano werd uitgeprobeerd en de xylofoon. Maar achter het drumstel kwam ze echt los. Heerlijk om te zien hoe een jong patiëntje als Norah kan genieten van muziek maken. 

Maar er waren meer kinderen enthousiast met de instrumenten bezig.  Zo heb je bijvoorbeeld als studiobegeleider ineens een groepje patiëntjes voor je met wie je lekker op de ukelele aan het spelen bent. En lopen andere kindjes zoals de kleine Sava en Senn lekker dansend rond met de schudeitjes en de sambaballen. De dag werd afgesloten door de 10 jarige Amber en haar 7 jarige broertje Rens, die samen fijn piano aan het spelen waren. Amber wou ook éven drummen. Ze vond het ook heel erg leuk om een drumritme te leren. Ze had het dan ook snel onder de knie. Zoals met bijvoorbeeld .. We Will Rock You! Wat een drumfeest op de dag ná Nieuwjaar.´

En zo was het voor Teamleden Jo-an, Stef en Hans een echt geslaagde 1ste dag van een vast mooi, nieuw en vooral muzikaal jaar. Beste kids en ouders, al onze Ali B Muziekids Studiomedewerkers wensen iedereen een gelukkig, gezond en muzikaal 2018. Wij hebben er heel veel zin in om er weer een top jaar van te maken voor alle patiëntjes van DeKinderkliniek Almere.

Helpen jullie ons mee? Word ´Vriend van Muziekids´ en steun ons, zodat we niet alleen in de ochtenden,  maar de hele dag open kunnen zijn voor de kinderen. Juist zij verdienen die dagelijkse muziekbeleving in de Muziekids Studio. Doneer. Want echt waar, elke geschonken euro draagt daar substantieel toe bij.
Doen, help mee!

 Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij