Bad-eendjes race voor Muziekids


Zaterdag 30 december! Vanaf 11.00 uur organiseert Stichting Muziekids tijdens het jaarlijkse evenement LIVE 2000 voor de tweede keer de Badeendjesrace’.

Deze unieke actie voor het goede doel is op het plein voor Dille & Kamille op de Groest te Hilversum.  Vanaf nú kan iedereen weer voor 5 Euro een ‘badeendje’ adopteren voor Muziekids en zijn er mooie prijzen te winnen. Elk eendje heeft een nummer, dat gelijk is aan een muzieknummer uit de Top 2000. De opbrengst van de ‘Badeendjesrace’ tijdens LIVE 2000 gaat volledig naar Stichting Muziekids.

HOE ADOPTEER IK EEN BADEENDJE VOOR MUZIEKIDS ! KLIK HIER


Badeendjesrace voor Muziekids 2016

SPELREGELS:
Adopteer een bad-eendje, door het kopen van een eendjesnummer voor de ‘Bad-eendjesrace’. Daarmee ben je tegelijkertijd  ‘pleegouder’ van het Muziekids eendje. Deelnemers mogen zoveel eendjes adopteren als gewenst, tot de maximum voorraad (2000 stuks). Adoptie, ofwel het kopen van eendjes, is mogelijk tot uiterlijk 10.45 uur op zaterdag 30 december.

De nummers op de Bad-eendjes corresponderen met de ranglijstnummers van de Top2000. Voor de eerste 10 finishende eendjes zijn leuke prijzen beschikbaar. Aanwezige  ‘pleegouders’ krijgen de prijs direct overhandigd. Hiermee maakt u niet alleen kans op mooie prijsjes maar steunt u ook de kinderen in de ziekenhuizen!

Het event start op zaterdagmorgen 30 december om klokslag 11.00 op de Groest te Hilversum.
Locatie is het plein vóór de bekende winkel van Dille & Kamille.

HOE TE ADOPTEREN:
Nadat u via de adoptiepagina (KLIK HIER) het aantal eendjes en het  totale adoptiebedrag heeft overgemaakt, druk op de knop adopteer eendje onder de afbeelding. Daarna verschijnt automatisch uw unieke Top2000 nummer. Print de pagina. of noteer uw unieke nummer(s) en neem dit mee naar de racelocatie als u daarvoor in de gelegenheid bent. De winnende eendjesnummers worden sowieso vermeld op onze site en Facebook. Kunt u niet aanwezig zijn bij het event in Hilversum op 30 december, dan kunt u een mogelijk gewonnen prijs ophalen op ons stichtingskantoor.

LEUK ! Vóór, tijdens en na de Bad-eendjesrace worden er LIVE nummers uit de Top2000 gespeeld door onze Muziekids Band.

Top2000 Bingo!
Naast de Badeendjesrace is er ook een ‘muziekbingo’ in de Gooische Brink. Bij elk winnend nummer wordt de begintune van het Top 2000 liedje met hetzelfde nummer gespeeld. De opbrengst van de verkochte bingokaarten komt ook ten goede van stichting Muziekids.

Uitslag loterij
De definitieve resultaten worden na de eendjes race gepubliceerd op onze website. Met vermelding van de winnende lotnummers.

Informatie
Gewonnen prijzen worden bevestigt per email en naar het opgegeven persoonlijke adres gezonden. Voor nadere informatie of vragen daaromtrent, mail ons info@muziekids.nl

DANK voor uw adoptie ! SUCCES
Namens alle kinderen in onze ziekenhuizen, stichting Muziekids

 

 Tags

Armin van Buuren Muziekids Studio De Ali B Muziekids Studio De Guus Meeuwis Muziekids Studio Nick & Simon Muziekids Studio René Froger Muziekids Studio Blaricum René Froger Muziekids Studio Heideheuvel Hilversum


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij