Basisschool de Triangel in actie voor Muziekids


De eerste actie ten behoeve van onze Armin van Buuren Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht, is al gehouden door basisschool de Triangel uit Gouda.

De leerkrachten en leerlingen van deze school hebben allerlei acties gehouden om geld op te halen voor onze komende studio in Utrecht. Zo hebben ze voor hun Lentemarkt zelfgemaakte cakejes en pannenkoeken verkocht, er is een loterij opgezet en hebben een lokale tuinder en bedrijf zakjes groentezaad en mooie gerbera’s aangeboden voor de verkoop tijdens deze Lentemarkt. Zie het affiche!

Ook op school zijn er allerlei acties gehouden tijdens de vastenactie, kinderen hebben allerlei klusjes gedaan om zo geld op te halen. Ook heeft groep 3 een optreden voor hun ouders verzorgd waarbij ze de entreekosten aan Muziekids gaven.

Trots overhandigde de Triangel een schitterende cheque aan Muziekids met een heel fraai bijeengebracht bedrag, wat flink bijdraagt aan een prachtig begin voor de realisatie van onze komende studio.

Wij willen de kinderen, leerkrachten en ouders van basisschool de Triangel, mede namens de patiëntjes van de Armin van Buuren Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht van harte bedanken voor hun geweldige steun.

Fantastisch toch!

Algemeen Dagblad:
Lees hier het mooie artikel over deze leuke actie. 

Tags

Armin van Buuren Armin van Buuren Muziekids Studio Prinses Máxima Centrum Utrecht


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij