BOEH! Daar ben ik weer ..


Vandaag was het weer een gezellige maandagochtend in de Ali B Muziekids Studio Almere!

Het begon al goed met een jongetje die bij binnenkomst in de kliniek meteen naar de studio rent en direct achter het drumstel gaat zitten. Maar, als hij nog maar net bezig is komt de dokter hem al ophalen. Maar ook zij is heel¬† enthousiast over de studio en zei “Drum nog maar even hoor. Het is hier zo mooi geworden met al die discolampen”.

Even later komt Serina van 7 jaar binnen. “BOEH!!! Daar ben ik weer” zegt ze. Ze is al vaker in de studio geweest en weet haar weg in de studio inmiddels goed te vinden.

Later kregen we ook nog bezoek van een zangeres, de 8 jarige Jada. Ze wil volgend graag meedoen met ‘The Voice Kids’! Met natuurlijk Ali B als haar coach. Talent heeft ze hoor en ze was bij ons al goed aan het oefenen tussen de testjes en het moeder dokter gesprek door. Zo mooi ..

Als afsluiter van de morgen hadden we een √©chte DJ. “En nu gaan we los! Allemaal uit je dak!!”, roept de 8 jarige Sophie enthousiast, terwijl ze achter de dj-booth staat te springen en te swingen. Ze maakt er een heus feest van, waar de hele Kinderkliniek van kan meegenieten. “Wie wil mijn handtekening “, vraagt ze als het weer tijd is om te gaan. Nou, dat willen de studioleiders wel. En als een echte prof signeert ze onze handen.

WOW!

 

 Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij