Bouw Muziekids Studio Prinses Máxima Centrum Utrecht gestart!


Dinsdag 6 maart 2018. Een historische Muziekids datum. Het begin van de bouw van onze prachtige muziekstudio.

Armin van Buuren als naamgever en beschermheer burgemeester Jan van Zanen, met PMC bestuurslid Diana Monissen, gaven in juli vorig jaar het startsein voor de definitieve realisatie van ons project in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Toen in een nog ruwe locatie, maar wel al zichtbaar de enorme afmeting van onze te bouwen studio. Liefst 120 vierkante meter beschikbaar voor het beleven van muziek door de patiëntjes die behandeld en verpleegd worden in het centrum.

Inmiddels vordert de bouw van het nieuwe ziekenhuis snel. Hoogste tijd ook voor ons, om te beginnen met het daadwerkelijk realiseren van onze droom. Onze missie, ons doel. Een fantastische Muziekids Studio in het ziekenhuis.

De bouw daarvan in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht is nu dus eindelijk ook écht begonnen, met onder meer het aanvoeren van de diverse benodigde bouw materialen en de briefing aan de wandenbouwers. De mannen van onze ‘bouwpartner’ Verwol Complete Interieur Realisatie gingen daarop direct enthousiast te werk en door deze grote inzet van uitvoerder Frank en wandbouwers Sam en Arturo, zijn de eerste studiocontouren nu al zichtbaar. Geweldig! 

Blijf het bouwproces volgen. Stay tuned.

Meehelpen om onze studio straks compleet en fraai ingericht te kunnen presenteren, direct volledig ´On Air´ te gaan voor de patiëntjes in het nieuw gebouwde ‘Prinses Máxima Centrum .. Doneer!

DANK

 

 Tags

Armin van Buuren Muziekids Studio Prinses Máxima Centrum Utrecht


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij