.. Broertjes & Zusjes maken muziek in onze Studio !


“De Studio gaat nú open hoor”, zegt de receptioniste van DeKinderkliniek Almere tegen een paar kinderen, als vrijwilligster Jo-an de sleutel van onze studio ophaalt.

“Yeah!” klinkt het in koor, gezellig lopen ze met haar mee. Onder andere de zusjes Senna van 11 en Isaja van 2, die meteen beginnen ze enthousiast op piano en gitaar te spelen.

Iets later komen de broers Dannick van 11 en Mikay van 10 binnen. Ze zijn helemaal weg van het drumstel, de elektrische bas en solo gitaar. Onze studio vrijwilligster Nicole gaat lekker met de twee boys aan de slag en leert ze een paar akkoorden op de gitaar. Geweldig vinden ze het!

Dan is Jonathan van 11 daar. Hij gaat achter het drumstel zitten en leeft zich helemaal uit.
Als muzikale afsluiter hebben we DJ Roy, van vier jaar. Wat heeft hij een plezier in de studio en als hij wordt opgehaald door de dokter, draait hij zich nog ‘n keertje om en zwaait gedag.

Een heerlijke muzikale dag in onze Ali B Muziekids Studio. Het doet ons goed om al die blijde, vrolijke en ook dankbare gezichten te zien. Zowel van de kinderen, de patiëntjes, als van de ouders.

Prachtig!

 Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek Nieuws Almere


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij