Fantube & Armin van Buuren helpen Muziekids!


Vraag Armin van Buuren ook om JOUW persoonlijke boodschap! En steun daarmee Stichting Muziekids! KLIK HIÉR VOOR ALLE INFORMATIE. 

Fantube is een Personal Media Platform waarmee artiesten over de hele wereld fans kunnen verrassen met een persoonlijke video. Hiermee zamelen ze geld in voor een goed doel van hun keuze.
Armin van Buuren is een van die beroemde artiesten die je op Fantube kunt vinden. De Nederlandse superster wordt gezien als een van ’s werelds meest prominente dj’s van dit moment en is vijfmaal uitgeroepen tot beste dj van de wereld.

‘OnzeArmin, die de naamgever wordt van de nieuw te bouwen Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, heeft Muziekids uitgekozen als ‘zijn’ Goede Doel op Fantube. Deelnemen is simpel, je biedt enkele dagen op je favoriete artiest en de hoogste bieder mag uiteindelijk de persoonlijke boodschap laten maken.

Kijk, luister en vraag Armin om jouw persoonlijke boodschap aan iemand die je wil verrassen. En daarmee  steun je Muziekids. Lees hier meer.

Fantube gelooft in de kracht van persoonlijke media. Met inhoud die voor slechts één persoon is bedoeld. Mensen kunnen kiezen wanneer ze de inhoud moeten consumeren en of ze ‘sociaal’ moeten zijn of niet. Met andere woorden, of ze de inhoud delen met de rest van de wereld, of het voor zichzelf houden. Elke deelnemende artiest, sporter, kunstenaar of andere bekende wereldster bepaalt de prijs van een video. En  de artiest beslist ook welke liefdadigheid wordt ondersteunt.

Zie, luister én hoor HIER de eerste resultaten van deze geweldige vorm van sponsorsupport!

Namens de stichting en bovenal, alle kinderen in onze huidige en nieuw te bouwen Muziekids Studio’s ..
Fantube & Armin ! HARTELIJK DANK

 

 Tags

Armin van Buuren Armin van Buuren Muziekids Studio Prinses Máxima Centrum Utrecht


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij