Guus Meeuwis Muziekids Studio 3 Jaar!


Guus Meeuwis Muziekids Studio 3 Jaar !

20 Juni 2017. Het driejarig bestaan van onze Muziekids Studio in het ETZ Elisabeth Tilburg. Geweldig!
Naamgever Guus Meeuwis was aanwezig en deelde enthousiast mee in de feestvreugde, temeer hij tot zijn verrassing werd benoemd tot ‘Ambassadeur van Muziekids’. Trots kreeg Guus van Muziekids Beschermvrouw Laura Fygi de bijbehorende fraaie Muziekids sjerp omgehangen. Daarna werd er door de nieuwbakken ambassadeur volop muziek gemaakt samen met de aanwezige patiëntjes, dat enorm swingend ondersteund door het orkest ‘De Feestbende’. Het muzikale feest was compleet!

Mooie extra verjaardagscadeautjes waren er in de vorm van een instrumentale schenking van de Feestbende speciaal voor deze derde verjaardag van de Muziekids Studio. Met hun goede doel bijdrage uit de ‘Jubileum concerten Feestbende 15 Jaar’. Onze studioleider John mocht samen met Guus de stapel instrumenten onthullen. Stichting BOEK WINST die verraste met een donatie van 3000 euro aan stichting Muziekids, de opbrengst van de verkoop van gebruikte boeken in het ziekenhuis. En de kinderen van de Mytylschool, die via enkele leuke activiteiten een heel mooi bedrag hadden ingezameld voor de Studio. Wat een geweldig gestes en hartverwarmende schenkingen ! Fantastisch.

Tussendoor waren er leuke optredens van de heuse medische band ‘Doctors DeLay’ en een speciaal optreden van gastdirigent Daan Verhoog met de Feestbende. En DJ Danny draaide alles aan elkaar!

Prachtig moment eveneens was het presenteren en overhandigen van allereerste exemplaar van het splinternieuwe Muziekids magazine aan onze ambassadeur Guus Meeuwis. Een schitterende glossy uitgave met daarin allerlei nieuwtjes, wetenswaardigheden en interviews met onder andere, al onze studio naamgevers. Dat alles voorzien van fraaie foto’s en mooie kleurrijke illustraties. Een lust voor het oog. De talrijke aanwezigen waren zichtbaar verheugd met deze prachtige productie van FC Klap.

 

Video’s

Zie hier een bijzonder leuke sfeerimpressie van het verjaardagsfeestje!

Het onthullen van het feestelijke Feestbende cadeau! Beleef het mee…

 

Publicaties

Leuke verslagen over het vieren van 3 jaar Guus Meeuwis Muziekids Studio tref je hier. Klik aan en neem een kijkje!

ETZ Elisabeth
Brabants Dagblad
Tilburgse Koerier
Tilburg.Com 

 

 

Tags

De Guus Meeuwis Muziekids Studio Guus Meeuwis St.Elisabeth Ziekenhuis


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij