John Verbunt persoonlijk


MUZIEKIDS ORGANISATIE

John Verbunt
Studioleider Muziekids Tilburg

John is een geboren en getogen Tilburger en opgegroeid met een muziekharmonie en andere muziekverenigingen. Hij ging op jonge leeftijd muziekspelen, jazz was zijn passie. Rond zijn twaalfde (!) ging hij daarvoor al regelmatig met de trein naar Amsterdam, voor drumlessen van John Engels.De muzikale duizendpoot heeft daarna altijd op professioneel niveau gespeeld en vele artiesten begeleid.  En vanaf zijn 18e geeft John muziekles. Zijn inmiddels 40 jarige brede ervaring kan hij dus prima inzetten om met kinderen muziek te maken. Juist als Studioleider, om de kinderen die ziek zijn te enthousiasmeren voor muziek en daarmee het ziek zijn te veraangenamen.  John’s drive is dan ook om kinderen iets positiefs te bieden tijdens hun ziek zijn. En zo zijn passie voor iets moois als muziek door te geven aan opgroeiende kinderen.

Muziekids is nu anderhalf jaar bezig in Tilburg. Patiëntjes bezoeken onze muziekstudio, maar wij zijn  ook dagelijks op de kinderafdeling te vinden, zodat de kids die niet naar de studio kunnen komen op hun kamer muziek kunnen maken. Iedere week bezoeken klassen van de Mytylschool onze studio en beleven daar muziek. Deze leerlingen zijn meervoudig beperkt. En de kinderen die na een ongeval revalideren, komen met hun therapeuten naar de studio en hebben baat bij het zingen of spelen. De naaste familie krijgt hierdoor ook een opkikker. De oudere patiënten worden intens gelukkig bij het zien van blije spelende of zingende kinderen. En de kinderen die op bezoek zijn, of naar de poli moeten, komen ook spelen. Voor veel afdelingen zijn is Muziekids nu al niet meer weg te denken.

Muziekids krijgt geen subsidies en is dus geheel afhankelijk van giften en donaties. Helpt U mee om ons werk te kunnen (blijven) doen. DANK! Namens het Muziekids Team van de Guus Meeuwis Muziekids Studio St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg.

 Tags

De Guus Meeuwis Muziekids Studio John Verbunt Muziekids Organisatie Studioleider


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij