Monica Tijdink persoonlijk


MUZIEKIDS ORGANISATIE

Monica Tijdink
Office manager, externe communicatie en betrekkingen Muziekids

Monica houd zich bezig met het secretariaat, communicatie, PR, het onderhouden van de externe betrekkingen, zoals de managements, het opzetten van nieuwsbrieven, coördineren van de studiobezettingen etc. etc.

Wat deed en doet Monica naast Muziekids?
Vanaf haar 20e jaar heeft zij ook gezongen in diverse bands, heeft zij synchronisaties voor tekenfilms gedaan, jingles ingesproken en ingezongen, kortom alles wat met muziek te maken heeft. Naast haar werkzaamheden bij Muziekids, is Monica al 22 jaar werkzaam bij café Cartouche Hilversum en is zij al dertien jaar de bardame/jurylid bij de Top2000 a gogo met Mathijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. Monica is tevens het promotiegezicht van de Hilversummer Markt.

Waarom Muziekids?
Monica is opgegroeid met muziek. Nu, als moeder van een zoon, die beroepsgitarist is, wordt weer zichtbaar dat de liefde voor muziek en de beleving daarvan ook vaak van generatie op generatie gaat. Zij is er ook van overtuigd dat muziek je stemming kan maken en breken. Het is een fenomeen dat je kracht kan geven wanneer je het extra nodig hebt.

Motto van Monica
“Als iedereen iets meer aan een ander zou denken, dan zou de wereld er veel mooier uitzien. De lach op de gezichtjes van patiëntjes in onze Muziekids Studio’s is onbetaalbaar. Daar kun je dagelijks ervaren wat de meerwaarde van de muziekbeleving is. Hier doen we het met z’n allen voor.”

Mail Monica:
info@muziekids.nl


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij