Ali B Muziekids Kerst Studio in DeKinderkliniek


De jaarlijkse kerstborrel van en voor het personeel van DeKinderkliniek was weer een mooi feestje. Ruim 100 aanwezigen maakten er een prachtige avond van, volop voorzien van heerlijke lekkernijen en smakelijke drankjes. Dat met een extra muzikaal tintje! Onze Muziekids Studio was daarbij de hele avond ´On Air´ en ons Team heeft het daarmee bijzonder leuk en muzikaal druk gehad gehad met alle belangstellenden die veelal een eerste en toch eigenlijk ook best wel nieuwsgierig kijkje kwamen nemen in de studio.

Maar met name de kids van het personeel wisten de weg al en konden zich heerlijk muzikaal uitleven tijdens het borrelen en socializen van de ouders. Wat hebben juist zij genoten en plezier gehad met die fijne muziekbeleving!

Zie én Enjoy de fotootjes van het wel meest muzikale duo van de avond, de bijna 10 jarige broer en bijna 8 jarige zus, Xander & Elise. De twee hadden, samen met de vele met de ouders meegekomen kinderen, van peuters, kleuters tot tieners én eeuwig jeugdige volwassenen, enorme muziek FUN! Onze Ali B Muziekids Studioteamers in Almere wensen en zeggen daarop ook: `Prettige kerstdagen allemaal!´

 

 

Tags

Ali B De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij