Muziekids nieuwsbrief september 2017


Lieve Muziekids vrienden.
In onze nieuwsbrief van september 2017 staan weer een aantal leuke berichten.
Lees gauw mee!

Open Studio Dagen 2017

Muziekids zit in een mooie flow. Zo zijn we hét Goede Doel (en ook nog eens voor de komende vijf jaar!) van de ‘Open Studio Dagen’ die onlangs op het Hilversumse Mediapark werden gehouden.

Er liepen Muziekids Troubadours rond, we stonden met een stand in Studio 21 en verkochten ‘Muziekids vriendenbandjes’ aan de aanwezigen. Op zondag had Madame Tussauds Amsterdam het wassen beeld van naamgever Armin van Buuren aan ons uitgeleend. De hele dag gingen er mensen op de foto met het beeld van Armin dat er erg echt uit zag.

Daarnaast was ook de tv-toren van Alticom beide dagen geopend, waarvan de entreeprijs grotendeels ten goede van Muziekids kwam.

Muziekids beschermvrouwe Laura Fygi en John Ewbank waren namens Muziekids aanwezig tijdens de tv-marathon.

Lees meer ..

Opening Ali B Muziekids Studio in DerKinderkliniek

Op woensdag 28 juni was het dan eindelijk zover: de officiële opening van de tot nu toe provisorisch ingerichte Muziekids Studio.

Met grote trots en onder grote media aandacht verrichtte Ali B, samen met Almere Burgemeester Franc Weerwind (beschermheer van de Ali B Muziekids Studio), de officiële opening.

Lees meer ..

Rotary Club Huizen organiseerde onlangs in de Haven van Huizen, het derde ´VIS Festijn´. De ouderwets gezellige Huizer haven was daarbij weer het toneel van de traditionele ‘botter race’. Tientallen originele botters, imposante vissersvaartuigen van de Zuidwal, deden er aan mee. Een ware lust voor het oog ..

De opbrengst van dit prachtige evenement werd verdeeld onder vijf door de organisatie bepaalde goede doelen. Waaronder ook onze Stichting Muziekids. Helemaal top!

Lees meer ..

Op 18 juli 2017 gaf Muziekids, samen met Armin van Buuren en Burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen, het startsein voor de bouw van de Armin van Buuren Muziekids Studio in het in aanbouw zijnde Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie (PMC). Aansluitend ging het gezelschap nog even naar de kinderafdeling van het PMC in het Wilhelmina Kinderziekenhuis, waar Armin nog lekker muziek heeft gemaakt met de daar aanwezige patiëntjes.

Blije kindergezichtjes, dat is waar we het voor doen!

Om onze studio compleet en ingericht te kunnen realiseren, hebben we nog heel veel steun en financiële support nodig. HELPT U MEE?

Lees meer ..

Fantube & Armin van Buuren helpen Muziekids

Fantube is een Personal Media Platform waarmee artiesten over de hele wereld fans kunnen verrassen met een persoonlijke video. Hiermee zamelen ze geld in voor een goed doel van hun keuze.

Armin van Buuren een van die beroemde artiesten die je op Fantube kunt vinden. De Nederlandse superster wordt gezien als een van ’s werelds meest prominente dj’s van dit moment en is vijfmaal uitgeroepen tot beste dj van de wereld.

‘OnzeArmin, die de naamgever wordt van de nieuw te bouwen Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, heeft Muziekids uitgekozen als ‘zijn’ Goede Doel op Fantube. Deelnemen is simpel, je biedt enkele dagen op je favoriete artiest en de hoogste bieder mag uiteindelijk de persoonlijke boodschap laten maken.

Lees meer ..

Internationaal Therapeut Beurs

Muziekids zal aanwezig zijn tijdens de komende Internationaal Therapeut Beurs op 18 en 19 november in Expo Houten. Tijdens dit weekend zal ook Muziekids-vriend prof.dr. Erik Scherder een lezing houden waarvan het entreegeld ten goede van Muziekids komt; een prachtig gebaar van zowel organiserend Buro Pido als Erik Scherder.

Je kunt je aanmelden om deze beurs te bezoeken via het volgende linkje en ontvangt dan tevens een flinke korting en betaalt maar 5,00 euro entree: https://www.internationaaltherapeut.nl/bezoeker/relatiekaarten-muziekids/.

Kom je op zaterdag de 18e, dan kun je je ook nog inschrijven voor de lezing van Erik Scherder, we garanderen je een spektakel!

Lees meer ..

Basisschool Caecilia uit Berkel-Enschot organiseerde een prachtige sponsorloop voor Muziekids

Deze basisschool heeft aan het einde van het schooljaar een sponsorloop georganiseerd waarvan de opbrengst t.g.v. de Guus Meeuwis Muziekids Studio komt.

Wat een super leuk idee en hoe eenvoudig is het eigenlijk om als school de kinderen in de ziekenhuizen te steunen. Nogmaals onze hartelijke dank en wat een goed voorbeeld!

De SMS doneerdienst is een feit!

Er zijn verschillende manieren om Muziekids per SMS te steunen, met een eenmalige gift bijvoorbeeld, of via een sms-abonnement.

Eénmalig sms-en

Wil je ons steunen met een éénmalig bedrag van €3,-

  • Sms dan nú: MUZIEKIDS naar 4333

Sms-abonnement

Kies je voor een maandelijkse donatie van €3,-

  • Sms dan nú: MUZIEKIDS AAN naar 4333

Lees meer ..

 

Klik hier voor de nieuwsbrief in pdf print versie

Aanmelden voor de nieuwsbrief ? Klik hier


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij