SINTERKLAAS WAS IN DE ALI B MUZIEKIDS STUDIO!


Maandag was het feest in DeKinderkliniek Almere. Want Sinterklaas kwam langs en hij had liefst drie Pieten meegenomen. Natuurlijk kwamen ze ook kijken in onze mooie Ali B Muziekids Studio. Dat vond Jessie van zes helemaal geweldig en hij gaf meteen even zijn verlanglijstje door aan de Sint. Reden genoeg voor een vrolijk stukje muziek maken en rondje dansen door Sinterklaas zelf met zijn Pieten. Het was ‘n groot feest!

Kai van bijna zeven en zijn broertje Lucas van vier hoorden al die gezellige klanken en kwamen ook langs in de studio. Ze hebben zich lekker uitgeleefd op het drumstel. Wat vonden ze dat mooi. Er werd ook goed gebruik gemaakt van onze DJ-booth. De tienjarige Younis stond lekker relaxed te draaien en wat te rappen.
Daarop kwam Kian binnen. ” Hé dat heeft mijn stiefvader ook” riep hij, waarop hij direct naar de elektrische gitaar liep en er ook op ging spelen. Helemaal te gek vond hij het. Zijn moeder genoot en wij met haar!

Janna van 6 kwam ook bij ons op bezoek. Ze was in het begin nog een beetje verlegen. Maar na een kleine studioronde zat ze lekker en leuk piano te spelen. Ook de ‘ukelele’ werd nog even uitgeprobeerd. Ze vond het allemaal prachtig en ging, van haar muzikale belevenissen vertellende, ontspannen mee met de dokter.

Het was weer een geweldige muzikale ochtend in DeKinderkliniek. De kids – de patiëntjes – en Sinterklaas, de Pieten en ook alle ouders die de kliniek en ons op deze maandag voor de eerste keer bezochten, waren heel erg enthousiast over onze mooie Muziekids Studio! Het geeft altijd weer een fijn en dankbaar gevoel..

EN .. Meisjes. Jongens ! Als een extra grote verrassing vonden we op dinsdagochtend 5 december in de studio ook nog lieve Dino baby knuffeltjes en ’n hele stapel leuke leesboekjes op de DJ tafel. Mooie en spannende Sinterklaas verhaaltjes van Wesley Sneijder, Katja Schuurman en Albert Verlinde. Voorzien van prachtige en kleurrijke illustraties. Daar waren wij en de patiëntjes van DeKinderkliniek én hun ouders natuurlijk bijzonder blij mee.  Wat ontzettend lief van de Sint!

Jayda van 2 was al meteen helemaal in haar muzikale hum, Dino speelde piano mee en toen kon grote broer Dylan van vier natuurlijk niet achterblijven. Samen met mama ontdekte de net 3 jarige Nicole, de vele instrumenten in de studio en ook zij was gek op de kleine baby Dino. Op de foto állemaal!
Daarna was het ‘muziek maken’ geblazen. Met de binnenkomende twee broers, Hakan 6 en Serkan 9 jaar, was het drummen, gitaren, keyboarden maar bovenal .. ‘deejayen’. Wat een stoere Muziekids DJ’s in tha house .. de Studio!

Het waren twee fantastische Sinterklaasdagen.

De Sint is inmiddels een heel groot Muziekids Vrind !
En is hij onze Muziekids Studio, bijzonder goed gezind.
Ook dacht de goedheiligman, da’s best vet cool hè Ali B
Dan neem ik alvast wat kadootjes voor de kinderen mee.
En zie ! Daar lagen plots Dino babyknuffeltjes in de Studio
Plus een grote stapel prachtige kijk & voorleesboekjes. Zó !
Wesley, Katja en Albert, hebben mooie verhalen geschreven
Waarin kinderen leuke en spannende Sint avonturen beleven.
Wat waren de vele patiëntjes in ‘DeKinderkliniek’ daar blij mee
Sinterklaas hartelijk dank. Uw feestje was ook dit jaar weer oké !

 

 

 

Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij