STUDIOFLITS !


Maandagochtend 09 uur. Muziekids. De Muziekids Studio. On Air ! Buiten is het koud en sneeuw winters. Binnen is het behaaglijk muzikaal warm ..
Onze studioleidster Jo-an kan niet wachten op de komende patiëntjes van DeKinderkliniek.

De kinderen weten inmiddels de weg. “Ja, we gaan muziek maken”. Komen ze voor de éérste keer, is het even voorzichtig om de hoek van de studiodeur kijken. Maar met mama en/of papa erbij is dat gauw voorbij hoor. Zijn ze blij en beleven volop plezier met muziek! Want Muziekids is écht het ‘Leukste goede doel van Nederland’

“Yes, de studio gaat open!”, hoor ik achter mij zodra ik om 9:00 uur de deur van de studio open maak. Het is de 5 jarige Romaissa. En ze komt enthousiast de studio binnen. Maar net als ze achter de dj booth staat wordt ze al opgehaald door de dokter. Je mag zo nog wel even, zegt haar moeder, als je klaar bent bij de dokter.

Muziekids is er ook voor de allerkleinste. Baby Quinn van 3 maanden vind onze schudeitjes wat prachtig. En ook de mooie lampen in de studio is hij vol bewondering aan het bestuderen.

Later op de ochtend is het lekker druk in de studio. Jaden van 6 staat met de 8 jarige Dilysha achter de dj booth terwijl Jaden zijn zusje achter het drumstel zit. Kaylee van 5 vermaakt zich ook prima met de trommels. Wat een gezellige drukte is het weer. De kinderen vermaken zich prima. Jaden gaat zelfs staan zingen en alle instrumenten worden door de kinderen uit geprobeerd.

Hé wat gezellig,  daar is Romaissa weer!!! Ze is klaar bij de dokter en gaat vrolijk achter de dj booth staan. Ik wil Sinterklaasliedjes horen, zegt ze. En vrolijk klinken nog 1 keer de klanken van de stoomboot door de studio.

De Muziekids Studio. Waar je muziek beleeft. Bij het leukste goede doel van Nederland. Muziekids.

Steun ons ! Doneer ..

 

Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij