Armin-van-Buuren-omarmt-Muziekids

Muziekids Utrecht


De Armin van Buuren Muziekids Studio

Volg hiér de bouw van onze studioruimte!

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie Utrecht geeft kinderen met kanker en hun gezin de best mogelijke zorg.
Doel is hun de hoogst mogelijke kans op genezing te bieden. Met daarbij veel aandacht voor afleiding door diverse faciliteiten met verschillende speelmogelijkheden. Zoals ook een prachtig ingerichte studioruimte waar zij muziek gaan beleven. Mede met uw hulp en steun bouwen wij straks in het ‘PMC’ onze compleet en professioneel ingerichte Armin van Buuren Muziekids Studio!

De planning is voorjaar 2018. Hoe ver is de bouw? Klik hier voor de actuele bouwontwikkelingen van het Prinses Máxima Centrum.
Kijk hieronder alvast naar een mooie en leuke rondleiding!

Hoe ziet onze Muziekids Studio er straks uit. Waar staat onze studio in het ziekenhuis. Dit zijn de artist’s-impressions + plattegrond.

Geld. Financiën zijn nodig voor de Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum Utrecht. In uw stad, uw regio. Voor alle kinderen, die de pech hebben ziek te zijn. Daarvoor behandeld worden. Wij bieden troost en ontspanning, maar ook verlaging van de vaak aanwezige stress door muziekbeleving in onze Muziekids Studio.

De realisatie van onze grote en prachtige muziekstudio gaat nu bijzonder snel. Het bouwteam werkt met enorme inzet. VOLG HIER DE STUDIOBOUW OP DE VOET!   

Help mee om de bouw daarvan te realiseren, zodat wij snel ‘On Air’ kunnen gaan. Met professionele hulp en vrijwilligers. De patiëntjes in het Prinses Máxima Centrum verdienen dat. Geef. DONEER!

Kom op voor Muziekids. Organiseer acties. Hoe u dat kan doen, waarmee u ons aan geld kunt helpen…

Kijk hiervoor o.a. bij Help mee, recente acties of Nieuws. Mooie voorbeelden van allerlei leuke initiatieven voor onze Muziekds Studio’s. Met ook úw enthousiaste hulp, inzet en steun komt er straks ook in Utrecht een fantastische Armin van Buuren Muziekids Studio!


Meer nieuws…


Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij