Wijk aan Zee in actie voor een Troubadour Trolley in RKZ Beverwijk


PUUR ZEE! Villa de Klughte. ‘Koek&Ko’. Wat een lieve en enthousiaste mensen in Wijk aan Zee !

En wat een mooi initiatief van Kees Koek en Imko Binnerts. Een benefiet lunch voor de aanschaf van een fraaie ‘Troubadour Trolley’, die het muzikaal bezoeken van- en het zelf en samen fijn muziekmaken door de patiëntjes in het RKZ/Brandwondencentrum Beverwijk ook mogelijk maakt.

Voor Muziekids vertelden Sheryll en Hans over de stichting, hoe het idee ontstond, hoe het plan werd uitgewerkt, hoe het zich ontwikkelde en hoe we er nu voor staan. En waar we heen willen, met ons project ´De Muziekids Studio´. Met name in Beverwijk. De presentatie werd met aandacht gevolgd en tevens bijzonder op prijs gesteld. De waardering voor ons werk is groot. Goed om te vernemen. Er werd nog geruime tijd van gedachten gewisseld en met interesse gecauseerd.

Imko Binnerts en Kees Koek waren rond deze presentatie druk aan de kook voor de ´benefietlunch´in restaurant Imko’s Puur Zee. Speciaal voor het realiseren van de Muziekids ‘Troubadour Trolley’ voor de kinderen van het RKZ/Brandwondencentrum in Beverwijk.

Dit als een aanzet voor extra promotie en meer bekendheid van de nog te realiseren Nick&Simon Muziekids Studio. Kees en Imko offreerden hun fantastische menu, speciaal voor de kids in het RKZ.

Zij vroegen daarvoor dit prachtige menu inclusief wijnarrangement. Voor € 50,= p.p.
Plus € 100,= voor het goede doel: De Muziekids Troubadour Trolley. Geniet nog even mee ..

Arrivée
Saumur Rosé “Carte Corail”, Louis de Grenelle, Loire, Frankrijk.
● Ontvangst PUUR ZEE
tonijn – rettich / Japans poffertje – Cantabrico ansjovis / kroketje van Hollandse garnaal
● De Bisque van Kees
Geconcenteerd soepje van schaaldieren
● Baeri kaviaar van Perry en Milco
huis gerookte zalm / tortilla / Crème Fraîche
Alma de Blanco, Adegas Pazo das Tapias, Monterrei, Spanje 2016
● Mul van Koek
kerstomaatjes / basilicum / sinaasappel / gember / balsamico
Dona Maria Rosé, Jũlio Tassara de Bastos, Alentejo, Portugal 2016
● Zeebaars van Ko
Madrilène / Ratatouille / dry Madeira
Sattel. Kaltersee Auslese Klassisch, St. Michael – Eppan, Alto Adige, Italië
● Heilbot à la Tom Kees Khai
Kokos / Djeruk Purut / rode peper / limoen / boontjes / mango / tauge / TEAM garnalen
Avivim, Galil Mountain Winery, Upper Gallilee, Israël 2016
● Hartig tussendoor van Ko
Gougère / Gorgonzola / peer
● Blanc Manger van Perry en Milco
Amandel / kersen / limoen / yoghurt
Bracheto D’Acqui Rosa Regale, Banfi, Toscane, Italië
Wijnen: Cathy Moerdijk – Cathy’s taste / Well of Wine / PUUR ZEE

En als heerlijk toetje de After Party, met muziek verzorgd door DJ Bert Coster.

Het werd een geweldig gezellige, smakelijke en leuke, bijzonder sfeervolle middag.
De pilot én start van ongetwijfeld meer mooie acties .. Voor onze ‘Nick&Simon Muziekids Studio’. 

PUUR ZEE. Namens de kinderen in het RKZ/Brandwondencentrum Beverwijk: DANK ! 👍

Meer over deze benefietlunch, klik hier ..  

Tags

Nick & Simon Muziekids Studio Rode Kruis Ziekenhuis / Brandwondencentrum Beverwijk


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij