Adopteer een badeendje voor Muziekids!


DRIE EURO ! SMS MUZIEKIDS naar 4333 *

Hoe SMS’en, klik hier voor de toelichting. 

 

Met de donatie neem je tevens deel aan het ‘badeendjes’ spektakel voor Muziekids en maak je kans op een leuke prijs. Lees mee ..

Zaterdag 30 december! Vanaf 11.00 uur organiseert Stichting Muziekids tijdens het jaarlijkse evenement LIVE 2000 voor de tweede keer de Badeendjesrace’.
Hilversum burgemeester Pieter Broertjes reikt de prijzen uit ! Deze unieke actie voor het goede doel is op het plein voor Dille & Kamille op de Groest te Hilversum. 

Voor 3 Euro adopteer je een ‘badeendje’ voor Muziekids. Elk eendje heeft een nummer, dat gelijk is aan een muzieknummer uit de Top2000. De eerste tien gefinishte eendjes vallen in de prijzen. De opbrengst van deze ‘Badeendjesrace’ tijdens LIVE 2000 is volledig voor Stichting Muziekids.

Na ontvangst van jouw sms donatie, zenden wij – na de standaard sms 4333 bevestiging – een extra sms bericht retour, met het deelnemende eendjes nummer. De winnaars maken wij direct na de race bekend op de wedstrijdlocatie in Hilversum én op onze website plus Facebookpagina.

DUS ! ADOPTEER EEN BADEENDJE VOOR MUZIEKIDS MET SMS 4333


Badeendjesrace voor Muziekids 2016

LEUK ! Vóór, tijdens en na de Bad-eendjesrace worden er LIVE nummers uit de Top2000 gespeeld door onze Muziekids Band.


SPELREGELS:

Adopteer een bad-eendje, door het doneren van drie euro via sms 4333 aan Muziekids. Daarmee ben je tegelijkertijd  ‘pleegouder’ van het Muziekids eendje. Na ontvangst van de SMS donatie zenden wij een extra sms berichtje  met het door ons toegewezen eendjes nummer.

Het maximaal aantal beschikbare (deelnemende) badeendjes is 2000.
Adoptie, ofwel doneren voor een eendje via SMS 4333, is mogelijk tot uiterlijk 10.45 uur op zaterdag 30 december.

De nummers op de Bad-eendjes corresponderen met de ranglijstnummers van de Top2000. Voor de eerste 10 finishende eendjes zijn leuke prijzen beschikbaar.
Locatie: Het event start op zaterdagmorgen 30 december om klokslag 11.00 op de Groest te Hilversum, op het plein vóór de bekende winkel van Dille & Kamille.

De winnende eendjes maken wij direct na de race bekend op de wedstrijdlocatie in Hilversum en op onze website plus Facebookpagina. Ben je als  ‘pleegouder’ ter plekke, overleg dan je ontvangen email bericht of het unieke ‘badeendjes’  nummer. Niet ‘live’aanwezig bij het event in Hilversum op 30 december? Dan kunnen gewonnen prijzen opgehaald worden op ons stichtingskantoor.

Top2000 Bingo!
Naast de Badeendjesrace is er ook een ‘muziekbingo’ in de Gooische Brink. Bij elk winnend nummer wordt de begintune van het Top 2000 liedje met hetzelfde nummer gespeeld. De opbrengst van de verkochte bingokaarten komt ook ten goede van stichting Muziekids.

Uitslag loterij
De definitieve resultaten worden na de eendjes race gepubliceerd op onze website en Facebook. Met vermelding van de winnende lotnummers.

Informatie
Gewonnen prijzen worden bevestigt per sms en naar het opgegeven persoonlijke adres gezonden. Voor nadere informatie of vragen daaromtrent, mail ons info@muziekids.nl

DANK voor uw adoptie ! SUCCES
Namens alle kinderen in onze ziekenhuizen, stichting Muziekids

Muziekids badeendjesrace

KWAK KWAK… Listen to this Ducker…Doe mee met dit water spektakel op zaterdag 30 december… De badeendjesrace voor Stichting Muziekids, steun direct 'het leukste muzikale goede doel van Nederland'.'Adopteer' nu jouw badeendje en doe mee voor leuke prijzen: http://muziekids.nl/adopteer-een-badeendje-voor-muziekids/Datum: Zaterdag 30 decemberAanvang: 11.00 uurPlaats: Groest/MarktpleinOm 14.00 uur kan je in Gooische Brink ook nog mee doen aan de Live2000 Bingo. De opbrengsten hiervan komen uiteraard ook ten goede aan MuziekidsSHARING = CARING

Geplaatst door Centrum Hilversum op Donderdag 28 december 2017

 

Initiatiefnemer

Stichting Muziekids

Datum   

18 december 2017

Locatie

Hilversum

 Tags

Actie Armin van Buuren Muziekids Studio De Ali B Muziekids Studio De Guus Meeuwis Muziekids Studio Nick & Simon Muziekids Studio René Froger Muziekids Studio Blaricum René Froger Muziekids Studio Heideheuvel Hilversum

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij