Muziekids Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam


 

De Muziekids Studio Sophia Kinderziekenhuis

Het Sophia Kinderziekenhuis is het grootste academische kinderziekenhuis van Nederland met alle specialistische kennis in huis om complexe aandoeningen bij kinderen te behandelen en kinderen de beste zorg te bieden.

En hier wordt onze Muziekids Studio gevestigd, waaraan Roel van Velzen zijn naam heeft verleend. Wat zijn wij blij met deze fantastische locatie die we met uw hulp kunnen gaan bouwen.

 

 

Hier verblijven patiëntjes voor interne verpleging en/of poliklinische behandeling. Zij verdienen op die momenten de enorm belangrijke muzikale afleiding, om zo éven hun pijn, verdriet, stress en het gemis van thuis te vergeten.

Mede met uw hulp en steun komt hier een compleet ingerichte, fantastische Muziekids Studio. We hebben al een prachtige  Muziekids Troubadour trolley waarmee we kinderen op de afdeling kunnen verblijden met fijne muziekbeleving dankzij geweldige sponsoren, maar om meer dagdelen te kunnen troubadouren hebben wij nog meer geld nodig. Helpt u ons mee om meer dagdelen te realiseren zodat wij kunnen blijven troubadouren?

Doneer dan hier 

Onze doelstelling is natuurlijk een permanente Muziekidsstudio in het ziekenhuis die we alleen met uw hulp kunnen neerzetten. 

Muziekids wil afleiding, ontspanning en plezier bieden. Daarmee het stressniveau verlagen en het genezingsproces zoveel mogelijk stimuleren. Muziek als medicijn. Hoe mooi is dat!

Helpt u mee dat te realiseren? Steun ons zodat wij ‘ON AIR!’ kunnen gaan. Met professionele begeleiders en vrijwilligers. Muziekids kinderen in de regio Rotterdam verdienen het. Doe mee. Geef. Organiseer acties.

Doneer.

KIJK BIJ ‘HELP MEE’ EN ZIE LEUKE VOORBEELDEN BIJ EN ‘START EEN ACTIE’

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij