slide-armin1

Muziekids Utrecht


De Armin van Buuren Muziekids Studio

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie Utrecht geeft kinderen met kanker en hun gezin de best mogelijke zorg.
Doel is hun de hoogst mogelijke kans op genezing te bieden. Met daarbij veel aandacht voor afleiding door diverse faciliteiten en speelmogelijkheden. Zoals ook een prachtig ingerichte en kleurrijke studioruimte waar zij muziek kunnen beleven. Mede door brede hulp en steun staat nu in het ‘Prinses Máxima’ onze compleet en professioneel ingerichte Armin van Buuren Muziekids Studio!

Het is 2018. Hoe ziet onze Muziekids Studio er uit. Wat staat er zoal in. Zo dus ..

Geld. Financiën. Zijn en blijven nodig voor de Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum Utrecht. Voor alle kinderen, die de pech hebben ziek te zijn. Daarvoor speciaal behandeld worden. Wij bieden hen troost en ontspanning, maar ook verlaging van de vaak aanwezige stress door muziekbeleving in onze Muziekids Studio.

De realisatie van onze grote en prachtige muziekruimte is nu klaar. We zijn ‘On Air!‘ Het bouwteam heeft met enorme inzet daaraan gewerkt. BEKIJK HIER DE BOUW! 

Onze Muziekids Studio is dagelijks open, van 11 tot 5. In het weekend van 3 tot 5. Met professionele studiobegeleiders en muzikale vrijwilligers. Vooral ‘vrijwilligers’ hebben we structureel hard nodig. Doe mee, meld je aan, of deel het in familie, vrienden en kennissenkring. De patiëntjes in het Prinses Máxima verdienen dat.

Kom op voor Muziekids. Organiseer een actie. Doe aan crowdfunding. Hoe dat te doen, waarmee ons aan geld te helpen ..

Kijk hiervoor bij Help meeacties, of nieuws. Mooie voorbeelden van allerlei leuke initiatieven voor onze Muziekids Studio’s. Met ieders enthousiaste hulp, inzet en steun kunnen we ook in Utrecht onze fantastische Muziekids Studio draaiende houden. Dank voor de bijdrage. Geef. DONEER


Meer nieuws…


Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij