Muziek High Fives ! Muziekids Studio Utrecht

Muziekids Máxima Centrum


Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie Utrecht geeft kinderen met kanker en hun gezin de best mogelijke zorg.
Doel is hun de hoogst mogelijke kans op genezing te bieden. Met daarbij veel aandacht voor afleiding door diverse faciliteiten en speelmogelijkheden. Zoals ook een prachtig ingerichte en kleurrijke studioruimte waar zij muziek kunnen beleven. Mede door brede hulp en steun staat nu in het ‘Prinses Máxima’ onze compleet en professioneel ingerichte fantastische Muziekids Studio waarvan Armin van Buuren ambassadeur is!
Lees onze folder ..

Geld. Financiën. Zijn en blijven nodig voor onze Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum Utrecht. Voor alle kinderen, die de pech hebben ziek te zijn. Daarvoor speciaal behandeld worden. Wij bieden hen troost en ontspanning, maar ook verlaging van de vaak aanwezige stress. Door muziekbeleving in onze Muziekids Studio.

Onze Muziekids Studio is dagelijks open. Op de maandag, dinsdag en vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur. Woensdag van 10:00 tot 17:00, donderdag van 11:00 tot 17:00 en in het weekend van 13:00 tot 17:00 uur. Met professionele studiobegeleiders en muzikale vrijwilligers. Vooral ‘vrijwilligers’ hebben we structureel hard nodig. Doe mee, meld je aan, of deel het in familie, vrienden en kennissenkring. De patiëntjes in het Prinses Máxima Centrum verdienen dat.

Kom op voor Muziekids. Organiseer een actie. Doe aan crowdfunding. Hoe dat te doen?

Kijk hiervoor bij Help meeacties, of nieuws. Mooie voorbeelden van allerlei leuke initiatieven voor onze Muziekids Studio’s. Met ieders enthousiaste hulp, inzet en steun kunnen we ook in Utrecht onze fantastische Muziekids Studio draaiende houden. Dank voor de bijdrage. Geef. DONEER

 

In deze tijd is het handig dat we via mobiel, tablet of laptop toch verbonden met elkaar kunnen zijn. Wil je weten hoe je muziek kunt maken op afstand van elkaar? Klik op de afbeelding en zie de links naar apps en websites zodat jij mee kunt doen om online muziek te maken!

Meer nieuws…


Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij