Muziekids Almere ! Webpage Header Studio

Muziekids Almere


We zijn ‘ON AIR’

Gelukkig is onze Muziekids Studio in DeKinderkliniek open.
Vanwege de ‘corona’ nog niét volledig, maar wel op dinsdagochtend, woensdagmorgen + middag en vrijdagochtend.
We zijn allemaal blij, want we kunnen samen fijn muziekmaken.

 

Welkom in onze studio!

DeKinderkliniek Almere. Onze Muziekids Studio, waaraan Ali B zijn naam heeft gegeven, maakt deel uit van dit unieke centrum voor alle medische en niet medische zorg voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Waar zij en hun ouders zich thuis voelen. DeKinderkliniek is ook geheel kindvriendelijk ingericht. De kliniek ligt in het stadscentrum van Almere, naast het stadhuis en tegenover het Flevoziekenhuis.

Lees onze studio informatie folder!

Kijk op onze muzikale studio webpagina

Kom je in onze Muziekids Studio in DeKinderkliniek en wil je thuis verder muziekmaken, dan kan dat via onze eigen muzikale studio webpagina.  Je speelt met ons mee en je krijgt gelijk muzieklessen van onze studioteam helden. Je zingt mee met andere muziekstudio kinderen en je leest verhaaltjes direct vanuit de studio. Alsof je er zelf helemaal bij bent! Laatste nieuwtjes, leuke studiofoto’s en filmpjes, die zijn er ook. Dat alles voor een kleine maandelijkse bijdrage waarmee jij onze muzikale ster wordt en je ook onze Muziekids Studio Almere steunt.

ThanX

 

Kinderkliniek artsen over Muziekids: Muziek maken helpt echt, wij zien het!

“Bij ons in DeKinderkliniek halen wij altijd zelf de patiënten op in de wachtkamer. Wij houden van een persoonlijke aanpak en die begint daar. Vanaf de opening van ons nieuwe pand hebben we ervoor gekozen om een stukje van onze ruimte, naast de wachtkamer, af te staan voor een echte Muziekids Studio. Dat bleek een succes te zijn! Sinds de opening van de deze studio moeten wij heel vaak op zoek naar onze patiëntjes…. Ze zijn gelukkig niet verdwenen, maar zijn heerlijk muziek aan het maken in de studio! Ze kijken best wel even sip als zij met ons mee moeten, maar we kunnen hen direct geruststellen door te zeggen dat zij na hun afspraak weer terug mogen naar de studio. Wij merken dat het spelen met de muziekinstrumenten een enorme positieve invloed heeft op het welbevinden van de patiënten. Ze zijn afgeleid, rustig en voelen zich op hun gemak. Ze krijgen een positieve ervaring mee en dat is echt aanvullend op onze zorg. We zouden niet meer zonder willen!”

Norbert van den Berg en Tim Vreede, kinderartsen van DeKinderkliniek Almere

WAAROM MUZIEKIDS

Muziekbeleving realiseren. Dát is nodig in Almere. In DeKinderkliniek. In uw stad. Voor uw kinderen. De kids die de pech hebben ziek te zijn. Daarvoor ook behandeld worden. Jaarlijks zijn dat in Almere vele duizenden patiëntjes. Wij kunnen al deze kinderen tijdens hun verblijf in de kliniek de nodige troost en ontspanning bieden door ‘muziekbeleving’ in die fantastische muziekstudio. Help mee dat voor elkaar te krijgen. Steun ons, zodat wij snel vijf hele dagen per week ‘ON AIR’ kunnen gaan. Met een professionele begeleiding door muziekdocenten en ervaren muzikale vrijwilligers. Hoe dat nu al op 5 ochtenden en 1 middag gaat en hoe de kinderen, de patiëntjes, dat in onze muziekstudio beleven .. Kijk hier!

Help onze Muziekids missie waar te maken…

Muziekids kinderen komen uit Almere, Flevoland en ook uit verder gelegen omstreken. Al deze kids verdienen fijne muziekbeleving.
Meehelpen dat in Almere te realiseren .. Doneer!

‘Crowdfunding’ actie organiseren? Hoe je mee kunt doen en op welke wijze je de Muziekids Studio Almere aan geld kunt helpen ..
Kijk bij ‘Help Mee’ en voor leuke actie voorbeelden bij ‘Start een actie’

Sponsor van de Muziekids Studio zijn .. Geweldig! Lees hier alle informatie

‘Almere voor Muziekids 2019’ mei maand actie was een geweldig succes, met fantastische opbrengst. Lees meer!

 

In deze tijd is het handig dat we via mobiel, tablet of laptop toch met elkaar verbonden kunnen zijn. Wil je weten hoe je muziek kunt maken op afstand van elkaar? Klik op de afbeelding en zie de links naar apps en websites, zodat jij mee kunt doen met onze Online Muziekids Studio!

 


Meer nieuws…


Meer beelden…


Meer verhaaltjes…

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij