Alle Muziekids in Spanning – Kom Op ! Open the Studio Door ..

Muziekids Almere


WE ZIJN WEER AAN HET MUZIEKMAKEN!

GELUKKIG IS ONZE PRACHTIGE MUZIEKIDS STUDIO IN DEKINDERKLINIEK WEER ‘ON AIR’
Nog niet volledig, maar nú wel al op de dinsdagochtend, woensdagmorgen en middag en vrijdagochtend.
WE ZIJN HEEL BLIJ MET ‘FIJN MUZIEK BELEVEN’
Tot in Onze Studio Almere!

HELP JE MEE? WORD DAN OOK ‘VRIEND VAN DE MUZIEKIDS STUDIO ALMERE‘. LEUK!

dE ALI B MUZIEKIDS STUDIO

DeKinderkliniek Almere. Onze Muziekids Studio, waaraan Ali B zijn naam heeft gegeven, maakt deel uit van een uniek centrum voor alle medische en niet medische zorg voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Waar zij en hun ouders zich thuis voelen. DeKinderkliniek is ook geheel kindvriendelijk ingericht. De kliniek ligt in het stadscentrum van Almere, naast het stadhuis en tegenover het Flevoziekenhuis. 
Lees onze Studio folder!

 

In deze tijd is het handig dat we via mobiel, tablet of laptop toch verbonden met elkaar kunnen zijn. Wil je weten hoe je muziek kunt maken op afstand van elkaar? Klik op de afbeelding en zie de links naar apps en websites zodat jij mee kunt doen om online muziek te maken!

 

Artsen over Muziekids: Muziek maken helpt echt, wij zien het!

“Bij ons in DeKinderkliniek halen wij altijd zelf de patiënten op in de wachtkamer. Wij houden van een persoonlijke aanpak en die begint daar. Vanaf de opening van ons nieuwe pand hebben we ervoor gekozen om een stukje van onze ruimte, naast de wachtkamer, af te staan voor een echte Muziekids Studio. Dat bleek een succes te zijn! Sinds de opening van de deze studio moeten wij heel vaak op zoek naar onze patiëntjes…. Ze zijn gelukkig niet verdwenen, maar zijn heerlijk muziek aan het maken in de studio! Ze kijken best wel even sip als zij met ons mee moeten, maar we kunnen hen direct geruststellen door te zeggen dat zij na hun afspraak weer terug mogen naar de studio. Wij merken dat het spelen met de muziekinstrumenten een enorme positieve invloed heeft op het welbevinden van de patiënten. Ze zijn afgeleid, rustig en voelen zich op hun gemak. Ze krijgen een positieve ervaring mee en dat is echt aanvullend op onze zorg. We zouden niet meer zonder willen!”

Norbert van den Berg en Tim Vreede, kinderartsen van DeKinderkliniek

 

WAAROM MUZIEKIDS

Muziekbeleving realiseren. Dát is nodig in Almere. In DeKinderkliniek. In uw stad. Voor uw kinderen. De kids die de pech hebben ziek te zijn. Daarvoor ook behandeld worden. Jaarlijks zijn dat in Almere vele duizenden patiëntjes. Wij kunnen al deze kinderen tijdens hun verblijf in de kliniek de nodige troost en ontspanning bieden door ‘muziekbeleving’ in die fantastische muziekstudio. Help mee dat voor elkaar te krijgen. Steun ons, zodat wij snel vijf hele dagen per week ‘ON AIR’ kunnen gaan. Met een professionele begeleiding door muziekdocenten en ervaren muzikale vrijwilligers. Hoe dat nu al op 5 ochtenden en 1 middag gaat en hoe de kinderen, de patiëntjes, dat in onze muziekstudio beleven .. KIJK HIER!

 

Help ons deze Muziekids drooom waar te maken…

Muziekids-kinderen uit Almere. Provincie Flevoland. Uit nabije en verder gelegen omstreken. Alle kids in DeKinderkliniek. Zij verdienen het. Doe mee en organiseer acties. Geef. DONEER!

HOE JE MEE KUNT DOEN, WÁT JE KAN ORGANISEREN EN HOE JE ONS AAN GELD KUNT HELPEN?

KIJK BIJ ‘HELP MEE’ EN ZIE LEUKE VOORBEELDEN BIJ ‘START EEN ACTIE’

‘Almere voor Muziekids 2019’ mei maand actie was een geweldig succes, met fantastische opbrengst. Lees meer! 

Meer nieuws…


Meer beelden…


Meer verhaaltjes…

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij