Start een actie


Wil jij Muziekids helpen? Start een actie en zamel geld in voor Stichting Muziekids!
Doe mee met een hardloop- of wielrenwedstrijd en laat je sponseren, verkoop zelfgemaakte taarten of organiseer een modeshow en doneer de opbrengst. Bijna alles is mogelijk en we helpen je graag om jouw actie tot een groot succes te brengen. Ben je niet in de gelegenheid een eigen actie te starten? Steun dan een van de lopende acties, of doneer direct.

 

Doe mee met een bestaand evenement

Geen zin om alles zelf te organiseren? Zoek een leuk evenement om aan mee te doen en laat je sponsoren. Denk hierbij aan een marathon, wielrenwedstrijden, enzovoort. Je hoeft zelf niet veel te organiseren en je kan je volledig concentreren op het promoten van je deelname.

 

Bedenk zelf een actie

Een eigen actie kan je zo groot of klein maken als je zelf wilt. Samen met vrienden, familie of collega’s kan je allerlei soorten acties opzetten. Van optredens tot statiegeldacties en van modeshows tot de verkoop van limonade. Alles is mogelijk. Klik HIER en bekijk de verschillende leuke acties die er al voor Muziekids waren…
Zo Mooi!

 

Stichting Muziekids Helpt Mee

Via de speciale actiesite kan je je actie promoten en kan iedereen direct online doneren. Wanneer je je actie van te voren meldt bij Muziekids, helpen wij je waar mogelijk met promotie, PR, folders, stickers, en andere zaken die je nodig kunt hebben. Je kan ook altijd mailen voor tips en advies. Neem contact met ons op via info@muziekids.nl voor promotiematerialen.
Inspiratie nodig? Bekijk een aantal voorbeelden

Hoe je Muziekids aan geld kunt helpen

 

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij