Met Sport


Op sportieve wijze geld inzamelen voor een goed doel. Dat is prachtig. Hartverwarmend. En je bent actief bezig. Je spant je daarvoor in. Op welke wijze je dat kunt doen? Lees mee ..

Hardlopen

Lopen voor Muziekids! Heerlijke ontspanning voor een goed doel. Bepaal een goede locatie en een mooi op parcours, plus de afstand(en). En leeftijdgroepen. Stel het inschrijfgeld vast en het deel dat bestemd is voor het goede doel. Ook individuele sponsoring is een prachtige optie. Go to the Start! Ook leuk .. ‘Rennen voor Muziekids’. Korte afstand loopwedstrijden organiseren. Op school. Op de club. Op het werk. In de buurt. Overal.Voor jong en oud. Kort maar krachtig! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

5 tegen 5

Voor Muziekids! Voetballen. Handballen. Korfballen. Hockey. Volleyballen. IJshockeyen. Noem maar op. U name it. Wedstrijdjes. Toernooien. Competitie. Deelname voor het goede doel. Extra opbrengst door het maken van poeltjes. ‘Winst Verlies Gelijkspel’. Eindstanden. Maak er een sportfeest van. Let’s Go! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Fietstocht

Fietsen voor Muziekids! Organiseer een fietstocht en maak er een ‘goede doel’ gesponsord evenement van. Bepaal zelf de afstand en locatie. En vraag toestemming bij de instanties. Inschrijfgeld opbrengst naar Muziekids. Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Paarden Races

Huskeys voor Muziekids! Spectaculaire hippische sport voor een goed doel. Organiseer een specifieke draverij, op een bepaalde dag, op een bepaalde locatie. Met eigen club deelnemers en/of gast jockeys. Uit binnen en/of buitenland. Hef een toegangsprijs met een percentage voor Muziekids. En/of koppel dat met een loterij. Of aan de traditionele ‘gok inleg’ .. Draven voor Muziekids! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Parachute Springen

Zweven voor Muziekids! Bied een uitdagende en verrassende parachutespring les aan, met een goed doel als target. Bespreek en regel dat met een bonafide parachutespringclub. En beding een bepaald bedrag en/of percentage van het cursusgeld voor het goede doel. Met als ultieme prestatie .. Springen voor Muziekids! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

LOL Loop

Huppelen voor Muziekids! Haal het stof van je ‘oude’ loopschoenen, sla je opvallendste muts schoon, klop je gruwelijkste shirt uit en ga lopen. Gewoon voor de lol. Organiseer een echte ‘leuke lol loop’ voor het goede doel. Op een leuke locatie. Met een leuk bedrag aan deelnamegeld en wellicht een leuk aandenken. Lol .. voor Muziekids! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Toernooi Organiseren

Sporten voor Muziekids! Een mooier sportmotto kun je niet bedenken toch? Dus, doe eens gek en organiseer een sporttoernooi voor het goede doel. Bijvoorbeeld bij de ‘eigen’ club. Voor de jeugd. Senioren. Veteranen. Jongens . meisjes, mannen vrouwen. Of met andere gastclub deelnemers. 1 daags of meerdaags. Wat er zoal mogelijk en te realiseren is. Motto? Sportief .. Voor Muziekids! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Last but not least. Daag jezelf ook uit bij het bedenken van een origineel idee, plan of format. Verras Nederland. Met iets nieuws. Nieuwe sportvormen, voor een nieuw project. Muziekids verdienen het!

 Tags

Crowdsourcing Idee Met Sport


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij