Studioleiders van Muziekids:


Prinses Máxima Centrum – UTRECHT

Gezien deze studio 7 dagen per week geopend is voor alle patiëntjes en hun gezin, hebben we een viertal studioleiders die gezamenlijk alle 7 dagen verdelen.


Loïs Geytenbeek:

Loïs heeft stage gelopen bij onze stichting tijdens haar opleiding Culturele en Maatschappelijke vorming in 2018: Gaandeweg bleek dat ze geweldig kon pianospelen, zingen en kinderen kon begeleiden tijdens het maken van muziek. Ze heeft zich zelfs in de avonden aan de wat oudere patiëntjes een sing-songwriters cursus gegeven en is ze sinds 2018 dan ook werkzaam als studioleider in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te Utrecht.


Hani Daher:

Hani is sinds 2021 ook werkzaam als studioleider in onze studio in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te Utrecht.


Rosemerijn Struijk:

Rosemerijn heeft Master Applied Musicology UU (Universiteit Utrecht) gestudeerd, een Studie naar de business- en beleidskant van de muziekindustrie, muziek en identiteitsvorming, muziek en maatschappij en HBO Bachelor Opleiding Docent Muziek. Toen ze ver Muziekids hoorde was ze meteen enthousiast. Samen met haar mede studioleiders, zorgt ze ervoor dat de kinderen kunnen genieten van de muzikale afleiding.


Esmee van der Wardt:

Zij heeft Creatieve Therapie Muziek aan de Hoge School van Utrecht gestudeerd en heeft in onze studio in Utrecht eerst stage gelopen en even later kon ze aan de slag als deeltijd studioleider en inmiddels heeft ze haar studie afgerond en is ze gediplomeerd muziektherapeute. Helaas neemt ze binnenkort afscheid als studioleider. We bedanken haar alvast hartelijk voor alle steun die ze de patiëntjes en hun gezinsleden geboden heeft.


Ella van der Kooij:

Ook al zijn er al diverse studioleiders aanwezig, het is altijd fijn als er versterking komt.

Ella heeft ook Muziektherapie gestudeerd, en zij valt ook in tijdens vakantie, en ziekte.


De Kinderkliniek – ALMERE

Sjoerd van Ravenzwaaij:

Omdat Sjoerd zelf al op jonge leeftijd in aanraking is gekomen met muziek, hoopt hij dit zoveel mogelijk door te kunnen geven aan volgende generaties. Daarom is hij betrokken bij Muziekids, een stichting die zieke kinderen in aanmerking laat komen met muziek. “Elke dag is anders, dat maakt het zo mooi!”


Hans Jansen de Vries:

Studio-coördinator

Hans is dagelijks bezig met actueel Muziekids nieuws, ontwikkelingen, voortgang, exposure, historie. Daarnaast is hij tevens betrokken bij diverse netwerkactiviteiten en vertegenwoordigd de stichting op events als bijeenkomsten, manifestaties, beurzen, open dagen, festivals, benefietconcerten etc.


ETZ, Locatie St. Elisabeth – TILBURG

Christel van der Bruggen:

Christel van der Bruggen is van dag 1 vanaf de opening in 2014 van onze Muziekids Studio in het ETZ, locatie St. Elisabeth Tilburg, al studioleider geweest. Christel is afgestudeerd Muziektherapeute. Ze maakt zowel op de afdelingen als in de studio muziek met de aanwezige kinderen. Ook leerlingen van de nabijgelegen Mytylschool en patiëntjes van Libra Revalidatie maken dagdelen gebruik van onze mooie ruimte en zowel Christel als alle vrijwilligers hebben ze met veel plezier onze ‘muzikale pleister’ aangeboden.


 

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij