Muziekids Isala Zwolle


De Muziekids Studio Zwolle

Het Isala Zwolle verleent naast basiszorg, topklinische zorg met een aantal hooggespecialiseerde functies: hart- en neurochirurgie, autologe stamceltransplantaties, perinatologie en neonatologie. Isala is een erkend dialysecentrum en is officieel aangewezen als traumacentrum voor Zwolle en omstreken.

In het Isala ziekenhuis locatie Zwolle wordt onze Muziekids Studio gevestigd, waaraan Typhoon zijn naam heeft verleend. Hier verblijven patiëntjes voor interne verpleging en/of poliklinische behandeling. Zij verdienen op die momenten de enorm belangrijke muzikale afleiding, om zo éven hun pijn, verdriet, stress en het gemis van thuis te vergeten.

 

Mede met uw hulp en steun komt hier een compleet ingerichte, fantastische Muziekids Studio. De Muziekids Troubadour trolley waarmee we kinderen op de afdeling kunnen verblijden met fijne muziekbeleving hebben we al mogen overhandigen mede door gulle sponsoren. Om het troubadouren te blijven doen in het ziekenhuis hebben wij uw hulp nodig. Geeft u die lach op het gezicht van een kind?

Doneer hier

Maar wij willen natuurlijk ook snel een vaste studio in dit prachtige ziekenhuis zodat we meer kinderen een muzikale pleister kunnen geven. Om dat mogelijk te maken hebben wij uw hulp nodig.

 

Helpt u mee dat te realiseren. Steun ons zodat wij ‘ON AIR!’ kunnen gaan. Met professionele begeleiders en vrijwilligers. Muziekids kinderen in de regio Zwolle verdienen het. Doe mee. Geef. Organiseer acties. Doneer.

 

KIJK BIJ ‘HELP MEE’ EN ZIE LEUKE VOORBEELDEN BIJ ‘START EEN ACTIE’

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij