Muziekids UMC Utrecht Wilhelmina Kinderziekenhuis


De bronafbeelding bekijken

 

Het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht heeft als doel het gezond maken en gezond houden van kinderen door vernieuwende behandelingen, verbeteringen van de bestaande zorg en ziektepreventie. Het uitgangspunt daarbij is de zorgbehoefte van het kind. En dat is nou net wat voor ons ook altijd op 1 staat!

In het Wilhelmina Kinderziekenhuis wordt onze Muziekids Studio gevestigd, waaraan Jeroen van der Boom zijn naam heeft verleend.

In het WKZ  verblijven patiëntjes voor interne verpleging en/of poliklinische behandeling. Zij verdienen op die momenten de enorm belangrijke muzikale afleiding, om zo éven hun pijn, verdriet, stress en het gemis van thuis te vergeten.

Mede met uw hulp en steun komt hier een compleet ingerichte, fantastische Muziekids Studio en de Muziekids Troubadour trolley waarmee we kinderen op de afdeling kunnen verblijden met fijne muziekbeleving is al een feit dankzij geweldige sponsoren.

Maar om te kunnen blijven troubadouren is nog steeds uw hulp nodig. Graag willen wij meer dagdelen de kinderen blij maken. Dat wilt u toch ook. Helpt u mee?

Zo kunnen wij wel al iets betekenen voor de kinderen en ondertussen een geweldige Muziekids Studio bouwen om alle kinderen nog meer afleiding te geven, zodat ze even weer gewoon kind kunnen zijn i.p.v. patiëntje.

Maar een studio bouwen kunnen we niet zonder uw hulp. Wordt u een vriend van Muziekids? Staat u aan de wieg van de bouw van deze geweldige studio op deze prachtige locatie. Doneer dan hier

Help ons mee dat te realiseren. Steun ons zodat wij ‘ON AIR!’ kunnen gaan. Met professionele begeleiders en vrijwilligers. Muziekids kinderen in de regio Haarlem verdienen het. Doe mee. Geef. Organiseer acties. DONEER.

KIJK BIJ ‘HELP MEE’ EN ZIE LEUKE VOORBEELDEN BIJ ‘START EEN ACTIE’

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij