Organisatie


Muziekids wordt mogelijk gemaakt door de belangeloze en enthousiaste inzet van vele vrijwilligers & professionals. Stichting Muziekids is een non-profit organisatie. Zonder enig winstoogmerk. Door de nationale toezichthouder CBF gecertificeerd als ‘Erkend Goed Doel’. Stichting Muziekids is ook in het bezit van een ANBI-status.


Directeur & Initiatiefnemer

Robbert de Vos

Robbert maakt vanaf de door hem geïnitieerde oprichting van de stichting Muziekids, deel uit van het management. Daarin heeft hij de functie van directeur. “Het doel dat ik vanaf het begin voor ogen heb met de stichting is om jongeren tot een jaar of 18, die de pech hebben dat zij ziek zijn, te helpen met de krachtige werking van muziek.” Wat Robbert zijn enorme drive is om zijn droom, een Muziekids Studio in elk ziekenhuis van Nederland, te realiseren .. Lees je hier!


Secretariaat & Externe betrekkingen

Monica Tijdink

Monica is vanaf de stichting start bezig met het secretariaat, communicatie, PR, het onderhouden van de externe betrekkingen, zoals de managements, het opzetten van nieuwsbrieven, coördineren van de studiobezettingen. “De lach op de gezichtjes van patiëntjes in onze Muziekids Studio’s is onbetaalbaar. Hier kun je dagelijks ervaren wat voor meerwaarde van de muziekbeleving is, hier doen we het met z’n allen voor.”  Lees hier verder wat Monica haar drive is om mee te werken aan het slagen van Muziekids.


Ontwerper & Projectleider

Dick Schalkwijk

Dick houd zich vanaf de eerste stichtingsuren voornamelijk bezig met het ontwerpen van de studio’s en als projectleider voor calculaties, budgetbewaking en monitoring van de bouw en inrichting. “Als kindergezichtjes stralen en ze weer blij zijn, plezier hebben, daar doe ik het voor. Daarom werk ik met veel voldoening bij Muziekids.” Lees hier verder wat Dick zijn drive is om mee te werken aan het slagen van Muziekids.


Webcontent

Hans Jansen de Vries

Hans stond met Robbert aan de bakermat van Muziekids, verzorgt de website van de stichting, is tevens op redactioneel en public relations terrein actief en vertegenwoordigd Muziekids op belangrijke evenementen als beurzen, festivals. Daarnaast is hij actief als studiocoördinator in Almere. “Kids die in onze zorgcentra actief bezig zijn met muziek maken. Muziekinstrumenten bespelen. Zingen. Muziek beluisteren of bekijken. In een echt fantastische ruimte. De Muziekids Studio!” Lees wat Hans zijn drive is om mee te werken aan het slagen van Muziekids.


Speciale projecten

Jordan de Vos

 

Jordan houdt zich bezig met fondsen- en sponsorwerving. Ook is Jordan spreekbuis tussen managements van artiesten en Stichting Muziekids.

 

RAAD VAN ADVIES

Onze raad van advies bestaat uit:

  • John Ewbank
  • Marc Hofstede
  • Harry Sacksioni
  • Herman Schiltkamp
  • Peter Sieben
  • Paul Solleveld
  • Frank Wentink
  • Willem Wisselink

RAAD VAN BESTUUR

  • Rob Martens


Rob is werkzaam als account manager bij MeetingLinq, een bedrijf dat beurs- en congresmaterialen levert vanuit vestigingen in Amsterdam en Hongkong.

Door zijn passie voor muziek en met name de passie voor gitaren is hij jaren geleden in contact gekomen met Robbert de Vos. Rob is tot nu toe steeds op de achtergrond betrokken geweest bij Muziekids, maar toen hem eind 2018 gevraagd werd om toe te treden tot het bestuur, heeft hij dit met veel trots geaccepteerd.

Rob Martens is sinds januari 2019 onderdeel van het bestuur als secretaris.

“Meer dan eens heb ik ervaren wat muziek met je doet en hoe muziek je kan helen. Ik heb ook van dichtbij gezien wat muziek bij kinderen teweeg brengt. Ieder kind heeft recht op muziek en helemaal kinderen die ziek zijn. Muziek helpt je kind te zijn op een moment dat je dat extra nodig hebt. En of dat nu is bij een verblijf in het ziekenhuis, omdat je zelf ziek bent of je broertje of zusje maakt dan niet uit”.

  • Sander Muller


Sander Muller is eigenaar van MullerXXL, al meer dan tachtig jaar een begrip in Amsterdam. Dankzij de innovatieve werkwijze en techniek van topkwaliteit zijn zij één van Nederlands meest toonaangevende grafimedia-ondernemingen. Met nog steeds die karakteristieke, persoonlijke service van een familiebedrijf.

Sander is tot het bestuur toegetreden, omdat hij zelf iets wil terug doen voor onze maatschappij. Muziekids sprak hem daarbij enorm aan omdat hij zelf heeft ervaren wat ‘muziek maken’ met je doet. Kinderen zijn de toekomst en muziek beleven doet hen even vergeten wat er tijdens de ziekteperiode om hen heen gebeurt.

Zoals Sander toelicht: “Omdat dit juist voor kinderen zo enorm belangrijk is, was ik direct verkocht om hier mijn steentje aan bij te dragen.”

 

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij