Doneren


Vriend worden van muziekids.

Word Vriend van Muziekids! Doormiddel van een kleine periodieke bijdrage help jij kinderen die kort of langdurig in ziekenhuizen verblijven, de mogelijkheid om samen met andere kinderen en musici muziek te maken, zodat zij even kunnen ontsnappen aan het ziek zijn.

Als vriend kom jij gratis naar onze evenementen en houden we als eerste op de hoogte van speciale ontwikkelingen.

Doneren aan Muziekids.

Jouw financiële bijdrage helpt bij het realiseren van ons doel: Een Muziekids Studio in elke provincie van Nederland! Daar zijn onze ‘Muziekids’ in de zorgcentra je heel erg dankbaar voor!

Wil je ter ondersteuning van ons unieke muzikale project een ander bedrag overmaken, dan kan dat via het banknummer van Stichting Muziekids. IBAN: NL43ABNA0587898550 Vermeld daarbij wel graag, waarvoor de bijdrage speciaal bestemd is.

 

Steun de Stichting Muziekids nú met een sms-donatie.

Dit mag natuurlijk óók! Daarvoor gebruiken we het door de branchevereniging Goede Doelen Nederland (GDN) vrijgegeven nummer 4333. Er zijn verschillende manieren om Muziekids per SMS te steunen, met een eenmalige gift bijvoorbeeld, of via een sms-abonnement.

Wat geweldig dat jij Muziekids wilt helpen!

Met deze financiële steun zijn wij bijzonder blij, want de patiëntjes in onze ziekenhuizen verdienen het. Stichting Muziekids geeft juist hen daarmee de mogelijkheid, om tijdens het verblijf in een ziekenhuis kennis te maken met het zélf of samen maken en spelen, beluisteren en beleven van muziek!

 

 

De Muziekids Studio.

Is een vrolijke en kleurrijke ruimte, compleet ingericht met prachtige muziekinstrumenten en audioapparatuur. Daarbij worden de patiëntjes dagelijks begeleid door ervaren muziekdocenten en enthousiaste muzikale vrijwilligers. Zo kunnen zij de pijn en verdriet van hun aandoening én zeker het gemis van thuis, even vergeten.

 

Muziekbeleving verzacht en heelt.

Want, de zichtbare positieve werking van ‘muziekbeleving’ bij ziekte en bijvoorbeeld ook verwondingen of blessures et cetera, is inmiddels alom bekend. Het luisteren naar muziek en het maken van muziek hebben daarop krachtige en duidelijk aantoonbare invloed. Het bevorderd de resultaten. Van een simpele lach, een positief gevoel en minder stress, tot het afnemen van pijn. Muziek kan zeker bij jeugdige patiëntjes, in een belangrijke en niet geringe mate bijdragen tot herstel.

 

 

Dank voor jouw donatie!

Muziekids is erkend door toezichthouder CBF

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij