In de Buurt


Schakel jouw buurt, buren en omgeving in om geld bij elkaar te brengen voor het goede doel. Wat is mooier om dat samen met je naaste buren, buren van de overkant of verre buren te doen. Gezellig ook! Muziekids.

Bingo Party

Spelletje voor Muziekids! Nodig de buurtbewoners uit. Zorg voor de benodigde attributen. Bepaal zelf het omroepen van de nummers. En wat bijbehorende prijsjes. Met een vergoeding per (bingo)ronde. Speel het thuis, bij buren. Of in het buurtcentrum. Spreek een (extra) toegangsprijs af, met een percentage voor het goede doel. BINGO! Voor Muziekids .. Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Koffie Ochtend

Hallo Muziekids! Zet je huis en/of tuindeur deur open in de morgen en bied koffie aan. En/of in combinatie met eigen dan wel mee gebrachte lekkernijen. Beleef een leuke ochtendtijd de buren en buurtbewoners. Opbrengst bedrag versnaperingen voor het goede doel .. Goede Morgen Muziekids! Of regel een koffie/ontbijt tafel in/bij/met het buurtcentrum. Met een aantrekkelijk menuprijsje en de (deel)opbrengst daarvan voor het goede doel. Smakelijk eten voor Muziekids! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Zakkenvullen Supermarkt

Boodschappen voor Muziekids! Vraag je lokale ‘buurt’ supermarkt of ze een zakkenvullers dag willen doen. Voor een van te voren bepaald maximum bedrag en tijd boodschappen doen. Mooie en geweldige klantenservice aan de vaste klanten. En prachtig ook met een (deel)opbrengst/percentage voor een goed doel .. Hamsteren voor Muziekids! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Honden Picknick

Huisvriendjes voor Muziekids! Verzorg een speciaal buiten ontbijtje/lunchje voor de buurthondjes. Nodig hun buurtbaasjes uit. Thuis, plantsoen, park. Bijvoorbeeld. Deelnamekosten is donatie (geheel of deels) voor het goede doel .. Kwispelen voor Muziekids! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

SALE Day

Rommelmarkt voor Muziekids! Traditioneel te koop aanbieden van allerlei 2ehands producten voor het goede doel. Kraam voor je eigen huis. Actie in buurthuis. Op buurtschool. Bij de buurtvereniging. Bijvoorbeeld. Uitverkoop van (geschonken) attributen, als eigen gemaakte of gedoneerde dingen. denk aan gebak, boeken, huisgemaakte jam, curiosa en/of Fairtrade goederen. Kortom, specialiteiten van het huis of de eigen zaak. En dat alles voor de .. Money voor Muziekids! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Last but not least. Daag jezelf ook uit bij het bedenken van een origineel idee, plan of format. Verras Nederland. Met iets nieuws. Nieuwe buurtvormen, voor een nieuw project. Muziekids verdienen het!

 Tags

Crowdsourcing Idee In de Buurt


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij