Op het Werk


Op de werkplek geld bijeenbrengen voor een goed doel. Dat is top. Geweldig ook. Samen met collega’s bezig zijn. Je inspannen. Al een ideetje hoe? Lees mee ..

Paperassen

Papier voor Muziekids! Prullenbakken en shredders vullen en vervolgens legen in de ‘goede doel’ container. Afgedankt, gebruikt en overtollig papier recyclen voor een mooie opbrengst. Onder het motto .. Alle propjes verzamelen! Voor Muziekids Contact ons.

Koffiepauze

Bakkie voor Muziekids! Organiseer binnen het bedrijf een heuse ‘koffietijd’ dag voor het goede doel. Waarbij de (deel)opbrengst van bijvoorbeeld de automaat ‘ten goede’ komt aan het goede doel. Doe het per unit, afdeling, vestiging. Of in samenwerking met aanverwante en/of andere bedrijven. Muziekids verdienen het.. Contact ons.

Lunchtijd

Happie voor Muziekids! Wat is leuker en smakelijker dan een bepaald gerecht – of mooier en béter nog, dagmenu – op te dragen aan het goede doel. Bijvoorbeeld, Soepje, balletje, kroketje, frikadelletjes Muziekids. Lekker toch! Laat jouw of de bedrijfskok fantasie, de vrije loop. Want per slot van rekening .. Gaat de liefde door de maag. Voor Muziekids! Contact ons.

Bedrijfsborrel

Chillen voor Muziekids! Draag de traditionele bedrijfsborrel vrijdagmiddag’s op aan het goede doel, met een(deel)percentage van de drankjes en hapjes. Doe dat per afdeling, vestiging, of het gehele bedrijf. Met als motto .. Proost Muziekids! Contact ons.

Karaokeavond

Zingen voor Muziekids! Een personeelsfeestje voor het goede doel. Klein, of grootschalig. Met jouw collega’s. In de eigen bedrijfslocatie. Of in samenwerking met lokale horeca. Hoe dan ook; een gezellige, hartverwarmende partyavond “I love Muziekids yeah yeah yeah!” .. Contact ons.

Bedrijfsbenefiet

Party time voor Muziekids! Een muzikale bedrijfsshow van en met eigen artiesten, voor het eigen personeel, voor het goede doel. Locatie bij voorkeur eigen bedrijfsvestiging, of theater vestigingsplaats. Anyhow, anywhere, anyplace, anytime ! Want wat is er mooier, leuker en gezelliger om te .. Feesten voor Muziekids! Contact ons.

Last but not least. Daag jezelf ook uit bij het bedenken van een origineel idee, plan of format. Verras Nederland. Met iets nieuws. Nieuwe werkvormen, voor een nieuw project. Muziekids verdienen het!

 Tags

Crowdsourcing Idee Op het Werk


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij