Met Kunst


Op kunstzinnige wijze geld genereren voor een goed doel. Dat is met recht hartverwarmend. Cultureel actief bezig zijn. Je zet je daarvoor in. Op welke manier realiseer je dat? Lees mee ..

Eigen Galerij

Jouw werk voor Muziekids! Schilder of teken je zelf? Wat is dan leuker om jouw werk ten toon te stellen. Aan huis. Of in het buurtcentrum. In de bibliotheek. Op de markt. Dat kan ook natuurlijk. Vraag een entreeprijs, of een’kijk-bijdrage’ voor het goede doel. Wellicht kun je de door jou vervaardigde kunststukken ook te koop aanbieden. Voor Muziekids! Dat zou prachtig zijn .. Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Tentoonstelling Thuis

Kunst voor Muziekids! Maak je eigen museum. Thuis bijvoorbeeld. Met werk van anderen. Familie. Vrienden. Kennissen. Of ‘gewoon’ andere bekend beroemde kunstenaars. Schilderwerk, foto’s, schetsen, aardewerk, bijouterieën. Kortom, wat jij wil. Maar met het hoogste en grootste doel .. Muziekids! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Muziek Concert

Spelen voor Muziekids! Muziekmaken voor een goed doel. ‘Live on stage’. Zelf. Samen met familie. In een band. Welke muziek? Bepaal jezelf. Pop. Rock. Metal. Hardcore. Reggae. Latin. Jazz. Klassiek. Waar? Ook dat bepaal jezelf. En verkoop concertkaartjes. Belangrijkste doel? Applaus voor .. Muziekids! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Toneel Maken

Acteren voor Muziekids! Toneelspelen is best leuk. Uitdagend ook. Stel dus een toneelprogramma samen. Vraag een goede entreeprijs. En speel dat zélf. Met familie, vrienden, kennissen, clubgenoten, collega’s. Thuis, in het buurtcentrum, bij de club, op het werk. Toneelspelen kan overal. To be or not to be .. Het is voor Muziekids! Voor benodigde Muziekids info en/of vragen, Contact ons.

Pottenbakken

Kleien voor Muziekids! De mooiste potten en vazen maken met klei. En te koop aanbieden voor het goede doel. Doe het in een eigen atelier. Bij vrienden. Of buurtcentrum. Kunstgalerie in jouw woonplaats.

 Tags

Crowdsourcing Idee Met Kunst


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij