Aeres Hogeschool kerstmarkt voor Muziekids Studio AlmereHans en Jenette samen met trotse Aeres directeur Wil Bekkering

Liefst 497,65 euro ! Wat een fraai totaalbedrag en een enorme leuke kerst verrassing voor Muziekids, deze hartverwarmende ´Christmas Crowdfunding´ actie van de Aeres Hogeschool Almere. Geweldig.

Donderdag 20 december waren honderden studenten in de school aula voor hun kerstviering waarbij Muziekids als het ´goede doel´ werd geïntroduceerd. Directeur Wil Bekkering trok met haar mooie openingswoorden direct een grote aandacht bij haar Aeres studenten  Dat leverde al meteen enthousiaste reacties en lieve spontane centjes donaties op. En samen gezellig ´muziekmaken!´ Echt opvallend leuke beleving.

Daarna kwamen de leiding, docenten en school betrokkenen later bijeen op een mooi ingerichte en bijzonder sfeervolle Kerstmarkt, waar Muziekids zich met een leuk vrolijk opgemaakte marktkraam presenteerde. Met fiches konden de genodigden steun betuigen aan ons muzikaal jeugdproject. Een initiatief dat prachtig aansluit aan een van de doelen van de school. Verbinding met de samenleving.

Juist daarom sluit de Aeres Hogeschool Almere actie zo prachtig aan op de Muziekids Studio Almere. Die constatering en deze connectie gaf iedereen een enorm vreugdevol en hartverwarmend gevoel! Dat was ook te merken aan de leuke gesprekjes met de aanwezigen waarbij iedereen duidelijk onder de indruk was van ons werk speciaal voor de kinderen, de patièntjes in DeKinderkliniek Almere.

Waardering en dankbaarheid vielen onze Jenette en Hans de gehele middag ten deel. ´n Fijn gevoel. Uiteindelijk werd het totale donatiebedrag bijna vijfhonderd euro. Daar zijn we bijzonder blij mee.

Want het draagt bij aan het streven, dat de Muziekids Studio ook op alle middagen ´on air´ kan zijn. Ons doel, dat de kinderen op vijf volle dagen per week in DeKinderkliniek kunnen muziekmaken.

Aeres Hogeschool Almere, namens al deze Kids ..`
DANK!

Initiatiefnemer

Aeres Hogeschool Almere

Datum   

27 december 2018

Locatie

Aeres Hogeschool, Almere

 Tags

Actie De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Privacybeleid

Mede mogelijk dankzij