Bagels & Beans ‘Wintermenu’ voor Muziekids!


Bagels & Beans Winter Delight-menu! Bagelfans genieten! Bagels & Beans doneert aan Muziekids!

Lees mee met het Bagels & Beans support initiatief voor ons goede doel. Hartverwarmend .. 

Muziek maakt blij en doet al je zorgen even vergeten. Daarom werkt Bagels & Beans ook dit jaar weer samen met stichting Muziekids, die muziekstudio’s voor kinderen in ziekenhuizen bouwt en onderhoudt. Een deel van de opbrengst van het Bagels & Beans Winter Delight-menu gaat naar deze stichting toe. De bagelfans doneren automatisch als ze iets bestellen van de tijdelijke Winter Delight-menukaart bij een van de Bagels & Beans-vestigingen. Maar natuurlijk kan je meer doneren voor dit sympathieke en muzikale initiatief van Muziekids, Er staat op het informatiekaartje in de vestiging een QR-code voor een Tikkie-link. Hiermee kan je dus zelf een donatie doen met een bedrag naar keuze. Het Winter Delight-menu gaat in vanaf maandag 2 december.

Gave manier om iets te doen voor een goed doel. Bagels & Beans doneert zelf en geeft op een moderne manier hun gasten de kans om extra te doneren. Trouwens er staan bijzondere drankjes zoals een alcoholvrij gloeiwijn en een blauwe thee op het Winter Delight-menu!  

Muziekids

Stichting Muziekids heeft een droom. Een pracht-droom, die Bagels & Beans met liefde wil helpen waarmaken. De stichting wil een Muziekids Studio in alle ziekenhuizen van Nederland. Een fijne plek waar zieke kinderen muziek kunnen maken, kunnen dansen, zingen, spelen en het allerbelangrijkste: ontspannen en even niet ziek zijn. Want deze zieke kinderen zijn vaak niet alleen weg van hun huis – hun eigen omgeving – maar ook van hun vriendjes en vriendinnetjes, sportclub en school. Er zijn nu vijf studio’s ‘on air’, onder andere in Almere, Tilburg en Utrecht. De stichting exploiteert en onderhoudt die vijf ruimtes met heel veel zorg en passie en Bagels & Beans draagt daar graag aan bij. Daarom gaat een deel van de opbrengst van het nieuwe wintermenu van Bagels & Beans naar stichting Muziekids.

Het Bagels & Beans Winter Delight-menu

Vanaf maandag 2 december worden Bagelliefhebbers verwend en dat duurt tot de temperaturen weer tot zonnige proporties zijn gestegen en het weer lente is. Op de kaart staat de Orange Latte – fris en warm tegelijkertijd. De Caramel Killer is verrassend zoet. Of heb je toch liever een (alcoholvrije) gloeiwijn met chai waardoor je je in kerstsferen waant? En iets wat je waarschijnlijk nog nooit hebt geproefd (én gezien): een blauwe thee. Deze natuurlijke verveine & blue flower thee moet je een keer proberen. Verder hebben ze versgebakken muffin speculaas, de met liefde bereide bagel met Boer-gondische Paté (met verse veenbessen en huisgemaakte appelpeermoes), een top-taartje dat luistert naar de naam Blondie en – last but zeker not least: de bagel met pompoenhummus en paprika die je ter plekke doet smelten.

Resumerend en volledigheidshalve, lees het hier in het kort nog even mee. Tot ziens bij Bagel & Beans!   

Bagels & Beans doneert deel opbrengst Winter Delight-menu aan Muziekids.
Geweldig. Lief ..

Namens de patiiëntjes in de Muziekids Studio’s: Dank jullie wel!

 

Initiatiefnemer

Bagels & Beans

Datum   

2 december 2019

Locatie

Nederland

 Tags

Armin van Buuren Muziekids Studio De Guus Meeuwis Muziekids Studio Nick & Simon Muziekids Studio René Froger Muziekids Studio Blaricum René Froger Muziekids Studio Heideheuvel Hilversum

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij