Barlaeus Gymnasium ´New Underground´ Festival voor Muziekids!


New Underground is een festival in Amsterdam voor opkomende bands binnen de rock en indie scene. Georganiseerd door jonge muziekliefhebbers, die iedereen die van muziek houdt willen entertainen met een avond waar deze bands hun muzikale passie delen. De eerste editie van het festival vond plaats in het roemrijke Cinetol Amsterdam.

Initiatiefnemers – Babette Cremers en Amélie Astruc, leerlingen uit de zesde klas van het Barlaeus Gymnasium – doen dit voor hun profielwerkstuk. En hebben ervoor gekozen om van het festival een ´benefietconcert´ te maken, met daaraan gekoppeld een goed doel. 

Van alle goede doelen die er op dit moment bestaan, vonden zij en de organisatie Stichting Muziekids het meest aansluiten op het festival. Met de toelichting dat ´muziek mensen blij met muziek maakt´. En dat juist Muziekids kinderen in ziekenhuizen zich weer kind laat voelen. Door zelf muziek te maken en naar muziek te luisteren, voelen de jeugdige patiënten zich even niet ‘ziek’ meer.

De première van het festival was een leuk succes. Met goede bands en lekkere swingende muziek. De fotobeelden spreken voor zich. Enjoy !

Meer festival foto´s en video´s

New Underground doneert de winst van het festival aan Muziekids. Hartverwarmend dat is.

New Underground ! Namens alle kinderen en de patiëntjes in de ziekenhuizen en onze huidige Muziekids Studio´s: DANK JULLIE WEL

Jullie initiatief, inzet en support, brengt het realiseren van meer muziekstudio´s in Nederland, weer een stukje dichterbij. YEAH! 

Website Festival
Facebook Festival
Instagram Festival

 

Initiatiefnemer

New Underground / Barlaeus Gymnasium

Datum   

Van 28 oktober 2019
t/m 28 oktober 2019

Locatie

Amsterdam

Streefbedrag

€ 70,66

 Tags

Armin van Buuren Muziekids Studio De Ali B Muziekids Studio De Guus Meeuwis Muziekids Studio Nick & Simon Muziekids Studio René Froger Muziekids Studio Blaricum René Froger Muziekids Studio Heideheuvel Hilversum

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij