Brabant organiseert mooie ´crowdfunding´ acties voor Muziekids Tilburg


Muziekids leeft in de Brabantse samenleving! Ons goede doel spreekt de mensen duidelijk aan en zij steunen en helpen daarbij met een opvallend groot enthousiasme. Een echt prachtig gegeven voor met name de kinderen in het ETZ Elisabeth Tilburg. Al deze initiatieven komen juist hen muzikaal ten goede.

Ook rond de afgelopen kersttijd werden er weer een aantal leuke muzikale evenementen opgezet. Zo organiseerden scholieren van het Koning Willem II College, die muziek in hun lespakket hebben, een optreden voor leerlingen van onderwijscentrum Leijpark.
Speciaal in onze Muziekids Studio!

Dan was er een leuke Muziekids presentatie door leerlingen van basisschool Starrebos uit Hilvarenbeek. Zij hebben kerstbomen verkocht voor het goede doel en dat speciaal voor onze Muziekids Studio Tilburg. Het studioteam werd enorm verrast met een prachtige cheque van maar liefst zevenhonderd euro. Fantastisch!

Bij een bezoek van de Lions Club Tilburg aan onze studio, kregen we een nieuwe ‘RAV’ als speciaal kerstcadeau. En de toezegging dat de ‘Lions’ actief structureel meer voor Muziekids gaan betekenen.

Nog een bijzonder evenement was de Volkskerstzang in het provinciehuis van Noord-Brabant. Met als goede doel: Muziekids! Na afloop van het concert mochten onze Studioteamers collecteren onder het publiek. De opbrengst daarvan was boven verwachting, enorm .. 1050 Euro!

Als ‘klap op de vuurpijl’ tijdens deze feestelijke oudejaarsperiode, kreeg ons Team Tilburg van één der Studiovrijwilligers een schitterende originele harp in bruikleen. Luister hier naar deze  prachtige instrumentale aanwinst voor onze muziekruimte. Dit is zo lief Sabine Verstijnen, echt geweldig!

En in het nieuwe jaar, op 6 januari ging koor Switch voor stichting Muziekids door de wijk Rosmolen ´driekoningen´ zingen. Zij kwamen aan de deuren tussen 18 en 20 uur en maakten voor de bewoners gezellig kerstmuziek, samen met onze John van Muziekids Studio Tilburg!

Beste, lieve Muziekids friends. Namens alle kinderen, de patiëntjes in het ETZ Elisabeth Tilburg ..
DANK JULLIE WEL!

 

Initiatiefnemer

Willem II College, BS Starrebos, Lions, Provinciehuis, Switch

Datum   

Van 20 december 2019
t/m 6 januari 2020

Locatie

Brabant

Streefbedrag

€ 1.750,00

 Tags

De Guus Meeuwis Muziekids Studio St.Elisabeth Ziekenhuis

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij