Fantastisch festival en fraaie bijdrage voor Muziekids Studio Utrecht


Zaterdag 6 oktober 2018. Ouwehands Dierenpark. Rhenen. A Different Note Festival. Voor de Muziekids Studio. In het Prinses Máxima Centrum Utrecht. Wat een geweldige happening was het. Met zo’n twintig artiesten groepen. Bands, koren, cabaret. Op liefst vier podia. In de grote avonturen circustent. Er was zelfs een fraaie mobiele brandweerauto kinder bios. Wow!

Het kon niet op. Nou ja, rond middernacht klonken de laatste swingende tonen door het dierenpark. Mens en dier konden muzikaal dromend de slaap in. Vanaf 4 uur ’s middags had de stilte niet meer geregeerd. Het was van ’t ene podium, naar ’t andere. Van de ene muziekgroep, naar de andere. 8 uur lang.

Met een constant doordraaiende keuken, bar en patat huis. Personeel en de tientallen vrijwilligers liepen zich letterlijk & figuurlijk het vuur uit de sloffen .. Artiesten traden met hart&ziel op. Het dak – beter gezegd – het jungle plafond, ging er soms bijna vanaf. Zelfs de Afrika vogels zongen mee, uit volle borst.

Met wat een succes allemaal! Want halverwege de avond stond al een fiks bedrag op de teller en werd alvast ’n voorlopige uitslag worden bekendgemaakt. Stichting Muziekids ontving uit handen van Stichting A Different Note een fraai gekleurde cheque met daarop een bedrag van maar liefst vijfduizend euro.

Het maakte de festival avond alleen maar mooier. Alle aanwezigen hebben dit speciale muziek event ongetwijfeld met een goed en met name ook dankbaar gevoel beleeft. DANK dank dank, gaat daarop ook uit naar een ieder die deze bijzondere ‘goede doel’ actie mogelijk heeft gemaakt. En tevens heeft doen slagen. Want GESLAAGD ..dat is het!
THANX met liefde .. 

Namens alle kinderen, de patiëntjes in onze Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum Utrecht.

KLIK straks HIER ! Voor ALLE sfeervolle beelden en filmpjes van het A different note Festival voor Muziekids. Het fotoboek en de videootjes volgen ..
De seriemaker is Arthur de Mie.

Stichting A Different Note,

Wat een geweldige organisatie, van een uniek, prachtig én fantastisch ‘Goede Doel’ evenement. Klasse. Daarvoor … CHAPEAU!

 

Initiatiefnemer

Different Note Festival

Datum   

12 oktober 2018

Locatie

Ouwehands Dierenpark Rhenen

 Tags

Actie Armin van Buuren Muziekids Studio Prinses Máxima Centrum Utrecht

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij