Giel Beelen voor Muziekids in Veronica Ochtendshow!


Giel Beelen en Stichting Muziekids slaan de handen ineen voor een project waarbij zieke kinderen op muzikale wijze worden verrast. Samen met Nederlandse artiesten bezoekt Giel jonge patiënten in ziekenhuizen om te luisteren naar hun verhaal. Hun ervaringen vormen de inspiratie voor een liedje dat speciaal voor de kinderen wordt geschreven.

Deze video gaat over de 15-jarige Robin. Op zijn twaalfde kreeg hij leukemie, waarvoor hij wordt behandeld in het ´Prinses Máxima Centrum´. Singer-songwriter David Benjamin schreef een liedje voor hem en bracht het live ten gehore in de Veronica Ochtendshow met Giel. Bekijk zijn verhaal in deze video.

Giel Beelen is één van onze grote Muziekids vrienden van het eerste uur.

Actief bezig om ons unieke muzikale jeugdproject in Nederland nog bekender te maken en binnen te brengen bij de ziekenhuizen. Daar de Muziekids Studio´s te realiseren en daarvoor financiële middelen bijeen te brengen.

Dat doet hij nú opnieuw en met een weer bijzondere en lieve actie, in de ‘Veronica Ochtendshow met Giel’: DE MAAND VAN MUZIEKIDS!

Giel Beelen maakt zich daarin sterk voor Stichting Muziekids en doet dat op zijn bekende en bevlogen wijze. Daarbij spreekt hij bijvoorbeeld ook met Armin van Buuren, over het Muziekids initiatief en Armin’s ervaringen bij de recente officiële opening van de naar hem vernoemde ‘Muziekids Studio’ in het Prinses Máxima Centrum Utrecht. Prachtig en hartverwarmend ..

Giel vraagt in zijn Ochtendshow een maand lang aandacht voor dit unieke muzikale jeugdproject ten behoeve van alle kinderen in onze Nederlandse ziekenhuizen. Luister en kijk mee. Reageer ! App de studio. Doen

Deel het rond en spread the word.

Giel !
Namens alle kinderen, de patiëntjes in onze huidige en toekomstige, komende Muziekids Studio’s ..
THANKS

HIER veel meer informatie over Giel’s Muziekids actie op Radio Veronica

EN .. volg Giel ook op stichting Muziekids Instagram !

Initiatiefnemer

Giel Beelen & David Benjamin

Datum   

7 september 2018

Locatie

Veronica Ochtendshow, Radio

 Tags

Actie Armin van Buuren Muziekids Studio De Guus Meeuwis Muziekids Studio Nick & Simon Muziekids Studio René Froger Muziekids Studio Blaricum René Froger Muziekids Studio Heideheuvel Hilversum

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij