Golfclub Almeerderhout steunt de Muziekids Studio Almere


Golfclub Almeerderhout organiseerde een ‘crowdfunding’ actie, met een smaakvol diner, speciaal voor onze Muziekids Studio gevestigd in DeKinderkliniek Almere. Het werd een bijzonder hartelijke en succesvolle avond voor de organisatie, dat tevens met een fraaie opbrengst! Lees maar eens met hen mee ..

“Wat een prachtige dag hadden wij weer gisteren 7 mei! De 2e ronde van de Businesscompetitie en opnieuw 64 deelnemers, dus shotgun op 16 holes. Als spelvorm is Scottish Greensome gekozen, je slaat af en speelt je bal nogmaals, daarna beslis je met je partner met welke bal verder gespeeld wordt. Onze speciale gast Toine Van Peperstraten liet weten onze baan heel mooi te vinden, hij is vaker bij ons geweest en genoot zichtbaar met zijn flight van dit heerlijke weer. Rond 17:30u was iedereen uit de baan, kon er heerlijk gecommuniceerd worden op ons ruime terras en om 19 uur gingen 54 gasten aan de inmiddels gedekte tafels buiten zitten. Wij hadden deze dag Stichting Muziekids uitgenodigd tussen de verrukkelijke gangen door iets over hun mooie werk te komen vertellen, iets dat de bevlogen Hans Jansen de Vries met verve deed en waardoor Klaas Vlaanderen van Accord uitzendbureau Amersfoort een spontane inzameling heeft opgezet die buiten de overgemaakte bedragen een € 1085,- heeft opgeleverd.”

Hoe geweldig is dat!
Dank Golfclub Almeerderhout voor dit echt leuke en spontane initiatief. Mede daardoor komt ons streven om in onze Studio Almere vijf volledige dagen muziek maken te realiseren, weer een stukje dichterbij. De kinderen, de patiëntjes in DeKinderkliniek, zullen er heel blij mee zijn.

 

Initiatiefnemer

Golfclub Almeerderhout

Datum   

8 mei 2018

Locatie

Golfclub Almeerderhout

 Tags

Actie De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij