Hilversum City Run voor Muziekids!


3 April 2022. Hilversum City Run. LIVE!

Eindelijk, we mochten weer écht hardlopen. Dwars door Muziekids Mediastad.
Hoe mooi en prachtig was dat. Fantastisch gewoon …

De hele vroege zondagmorgen door was het verder opbouwen van het parcours en het podium tot aan de stands op het marktplein. Hard werken voor de standbouwers en locatieinrichters. En rond de klok van tien nog de allerlaatste organisatorische puntjes op de i …

Om 11 uur was iedereen er klaar voor, meer als duizend kids bevolkten met ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en familie, de Grote Markt, klaar voor hun zo spannende hardloopwedstrijd. Het was tijd voor de eerste swingende ‘Muzikale Warming Up’. Een opvallend leuk succes was dat en er werd enthousiast aan deelgenomen door het overgrote deel van de deelnemers, Jong & Oud.

Muzikale massage was en werd ook een bijzonder onderdeel van deze stadsloop. De lopers konden zich voor of na de wedstrijd, even heerlijk ontspannend en rustgevend laten masseren door een tiental specialisten. Kosten .. een leuke donatie aan Muziekids.

Muzikale loop, dat is het steevast in Hilversum. En dat ook dit keer, want er werd wat stimulerend tromgeroffeld speciaal voor de deelnemers, die massaal en met volle overgave door de straten en over pleinen heen renden. Met recht een fantastische City Run!

In het licht van Muziekids! Zelfs plastic frisdrankflesjes werden ingeleverd en bijeengebracht voor ons Goede Doel met de grote oranje ‘PETmannen’, die mede door de grote kleurrijke balonnen opvallend te zien waren op vertrek & finish punt de Grote Markt!

Vele vele duizenden waren deze dag actief, Van 1100 jonge schoolkids tot ouwere pensionado’s van 79. Alle generaties gaven acte de presence, voor Muziekids. Daarom is en was het ook deze weer normale editie, een mooi en geweldig sportief festijn. Een hardloopfeest! Dat ondanks het grillige weer met ‘kou wind regen zon’. Hoe Nederlandser kon het eigenlijk ook niet zijn. Ons eigen charme …

Het was onderweg voor de lopers traditioneel en ouwerwets bere-gezellig en druk met enorm veel toeschouwers, families, vrienden en fans.
Bij de bevrijdende finish en na al die luide aanmoedigingen was het best fijn uithijgen en bijkomen in een lekker ontspannen sfeer met muziek rondom en stands met warme en frisse drankjes lekkernijen. Plus, die heerlijke sportmassage door het OREC team!

Vele vele lopers, yes óók van jong tot oud, konden zo recupereren – herstellen – van hun best aanzienlijke lichamelijke inspaningen. Een top prestatie ná de wedstrijd!

Al met al een geslaagd sportfestijn, ondanks meteorologische excessen en zelfs een uitzonderlijke en landelijke NS storing. Het zonnetje tussendoor maakte steeds veel goed en dat zorgde voor een fijne ontspannen sfeer tijdens het gehele evenement. Chapeau! Voor alle deelnemers, vrienden, sponsoren, vrijwilligers en diensten bij deze 20e Hilversum City Run, opnieuw een ‘Onvergetelijke’ …

Hilversum City Run
Namens de Kids in de ziekenhuizen,
DANKJULLIEWEL!

Tot slot, een leuk muzkaal uitsmijtertje van Dale Cane ! Prachtig, lief én met alle deelnemers, op naar de HCR 2023!

 

Initiatiefnemer

Hilversum City Run

Datum   

Van 3 april 2022
t/m 3 april 2022

Locatie

Hilversum

Streefbedrag

€ 5.000,00

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij