Hilversum Kei Live Feestweekend voor Muziekids


28 t/m 30 juni 2019. Hilversum Kei Live Feestweekend! Een geweldig muzikaal evenement in het hart van onze Mediastad. Het bijzonder warme en zonnig lange weekend stond, naast alle muzikale gezelligheid, geheel in het teken van de Stichting Muziekids.

De vrijdagavond was meteen gezellig met name omdat de band van Muziekids vrienden ‘The Recipe’ al meteen de sterren van het firmament speelden met een spetterend optreden!

Zaterdags was eveneens super cool. Ondanks de verzengende hitte werd er enthousiast en volop gemusiceerd. ‘s Middags door de muzikale kids van Robberts Muziekschool Hilversum met een gezellige jamsessie. ‘s Avonds namen de bekende Later Als Je Big Band’ en DJ Peter het muzikale stokje  over en zorgden zij voor een keigezellig feestje tot in de kleine uurtjes.

Zondag was het muziekplezier wellicht nog groter op ‘De Hollandse Middag’. De Kei nam de vele bezoekers mee naar de Jordaan en alle andere mooie historische plekjes in Nederland.

Dat gebeurde op ‘n heerlijke en gezellige muzikale wijze met Bob van Veen, Martin Warmerdam, Dave Groenendijk, Johan Kettenburg, Dave de Graaf, Natasja van der Lei, Wout De Bruin en Richelle van Ling. Om de Muziekids vreugde alleen maar te vergroten was er tevens een fantastische loterij, met super prijzen en de ‘hoofdtrekking’ op zondagavond.

De feestdag eindigde om 20.00 uur met de trekking van de prijswinnende loten voor de Stichting Muziekids en de overhandiging van de De Kei cheque aan Hilversum burgemeester en Stichting Muziekids beschermheer Pieter Broertjes. Met een fraai bijeengebracht bedrag van tweeduizend, zevenhonderd en vijftig euro !

Lees HIER ook het leuke verslag in De Gooi en Eembode 

Hilversum Kei Live Feestweekend deelnemers, gulle gevers, lotenkopers, winkeliers en ‘last but least’ de Vrijwilligers die dit hartverwarmende muzikale evenement mogelijk hebben gemaakt:

Namens stichting Muziekids en alle kinderen, de patiëntjes in onze Muziekids Studio’s ..

DANKJULLIEWEL!

 

Initiatiefnemer

De Kei

Datum   

Van 28 juni 2019
t/m 30 juni 2019

Locatie

Hilversum

Streefbedrag

€ 2.750,00

 Tags

Armin van Buuren Muziekids Studio De Ali B Muziekids Studio De Guus Meeuwis Muziekids Studio Nick & Simon Muziekids Studio René Froger Muziekids Studio Blaricum René Froger Muziekids Studio Heideheuvel Hilversum

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij