Horeca leerlingen verzorgen ‘catering crowdfunding’ actie voor Muziekids!


Leerlingen van Theehuis T-Berg hebben de volledige catering verzorgd tijdens de opening van onze Muziekids Studio waar Armin van Buuren zijn naam aan heeft verbonden. Plaats van handeling was het nieuwe en indrukwekkende Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te Utrecht.

Hoe geweldig voor deze kids, dat zij het door hen ‘geleerde’ in de praktijk konden tonen tijdens de opening van onze Muziekids Studio te Utrecht. Het was een hartverwarmend succes. Lees maar de fijne reactie van de theehuis leiding op het onvergetelijke evenement ..

 “Gisteren hebben we met de leerlingen van de T-Berg de catering verzorgd voor de opening van Stichting Muziekids in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De studio is genoemd naar Armin van Buuren en hij opende de Muziekids Studio. Het was een geweldig begin van het nieuwe schooljaar en oh wat hebben we genoten.”

Om deze prachtige actie en de geweldige inzet van de leerlingen op passende wijze te waarderen, was stichting Muziekids onlangs op bezoek bij ‘T-Berg’ om een taart met foto van het horeca-team te overhandigen. Dat werd natuurlijk met veel bijval + smakelijke trek in ontvangst genomen. Zie maar!

Deze prachtige en lieve ‘catering-actie’ is mogelijk gemaakt door de enthousiaste sponsors Sander Maas, accountmanager van Hocras én Johan Lankreijer, leidinggevende horeca Theehuis T-Berg.

Theehuis de T-Berg is tevens een ‘leerwerkplaats’ voor lichamelijk en meervoudig gehandicapte leerlingen van Mytylschool De Trappenberg. Een kleinschalig, arbeidsmatig project, waarin leerlingen een horecatraining krijgen, bedoeld om de overgang van school naar maatschappij vorm te geven. http://www.t-berg.nl/

Hocras, is een horeca groothandel in food en non-food. Met zelfbediening groothandel in Bussum, vestiging in Weesp en magazijn & expeditie-centrum in Almere. Hocras voorziet de horeca en grootverbruikers, van dagelijkse behoefte aan dranken, food en non-food.
https://www.hocras.nl/

Theehuis T-Berg en Hocras,
DANK voor jullie steun & support!

 

Initiatiefnemer

Theehuis T-Berg & Hocras

Datum   

24 september 2018

Locatie

Theehuis T-Berg

 Tags

Actie Armin van Buuren Muziekids Studio Prinses Máxima Centrum Utrecht

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij