Kiwanis Seniorenmiddag voor Muziekids Studio Almere


Kiwanis Almere  organiseerde dit jaar voor de vijfentwintigste keer de ´Kiwanis Seniorenmiddag´. Een jubileum, een geweldige prestatie. En Kiwanis pakte deze historische gelegenheid aan om formidabel uit te pakken. Het programma!

Dat samen met de prachtige en hartverwarmende geste om Muziekids als goede doel aan dit festijn te verbinden. Elk jaar kiest Kiwanis Club Almere ’n goed doel; organisaties die met hart en ziel werken aan het welzijn van jonge patiëntjes in de ziekenhuizen. Deze eer viel nu onze Muziekids Studio in De Kinderkliniek Almere ten deel. Fantastisch!

Het werd een memorabele middag in de volgepakte grote zaal van het Oostvaarders College Almere. Met een gezellige ontvangst door The Backfield Jazz Men die de talrijke bezoekers muzikaal welkom heette. Vanaf 14:00 uur barstte het feestprogramma los, met een enthousiast optreden van ´good old´ en dutch country lady, Ria Valk.

Waarna de seniorenparty werd vervolgd met de Kiwanis Shantykoor Mannen en daarna de formidabele programma afsluiting door de prachtig zingende, dansende en heerlijk  walsende La Familia!

Een middag om nooit te vergeten. Zeker ook door het fraaie donatiebedrag van maar liefst één duizend drie honderd euro, dat stichting Muziekids mag tegemoetzien voor de Muziekids Studio Almere. Lieve Senioren, daarvoor alvast grote dank en Kiwanis ´Chapeau´ voor het donatie initiatief en natuurlijk de organisatie van dit geweldige evenement.

Namens de kids, de patiëntjes in onze Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere ..

DANK JULLIE WEL!

KIJK HIER voor het uitgebreide, fraaie fotoverslag van onze Muziekids fotograaf Arthur de Mie. Ook te bekijken als fotoboek. Klik!

 

Initiatiefnemer

Kiwanis Almere

Datum   

Van 16 maart 2019
t/m 16 maart 2019

Locatie

Almere

Streefbedrag

€ 1.300,00

 Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Privacybeleid

Mede mogelijk dankzij