Kobelco Europe cheque voor de Muziekids Studio!


De veiling van dit fraaie zilveren jubileum model bracht een prachtig bedrag op voor DeKinderkiniek Almere. Zij vonden het een geweldig idee om deze opbrengst ‘door te schenken’ aan onze Muziekids Studio. Een werkelijk lief en bijzonder genereus gebaar.

Het management van Kobelco Constructions Europe kon zich daar geheel in vinden, want:

We are pleased we could support the hospital music room, helping children battle the stress of the treatment, and put a smile on the faces of the small patients.” ..

Dus zodoende kwamen bedrijfsdirecteur Makoto Kato samen met Michele Durkin, merchandise manager persoonlijk naar onze studio voor de officiële overhandiging.

Lees mee ..

‘Het Almeerse bedrijf Kobelco heeft namens het personeel een cheque ter waarde van € 1500 overhandigd aan Hans Jansen de Vries, studioleider van de Muziekids Studio.’

Ook Tim Vreede, kinderarts en directeur van DeKinderkliniek is hier erg blij mee: “In de afgelopen 5 jaar heb ik zoveel kinderen zien genieten van deze Studio. De kinderen vergeten totaal waarvoor ze naar DeKinderkliniek komen, je ziet ze stralen en ze zijn helemaal in hun element. Wij vinden de Studio echt van toegevoegde waarde voor de patiënten, maar ook voor de broertjes en zusjes die meekomen, want die zijn ook altijd welkom”.

Jansen de Vries: “Op dit moment zijn wij alle ochtenden en de woensdagmiddag geopend. Dat is natuurlijk te weinig. ‘s Middags komen er meer jongeren, voor hen is het ook leuk als wij dan open zijn, dat zien we ook in andere Studio’s in het land. Het leuke is ook dat ouders zo enthousiast zijn, die vertellen dat kinderen thuis vaak vragen of ze weer naar de Studio mogen. Stichting Muziekids is altijd op zoek naar sponsors die ons kunnen helpen om structureel hele dagen open te gaan. Met zo’n mooie donatie kunnen we zeker weer een middag open en dat gunnen we de bezoekers van DeKinderkliniek echt”.

Bron: Publicatie in De Almere Deze Week
Waarvoor Dank!

KOBELCO EUROPE BV ..
On behalf of the Children in DeKinderkliniek who are visiting our Muziekids Studio to have lot’s of pleasure and happiness with making & enjoying Music ..
THANK U VERY MUCH!

Initiatiefnemer

Kobelco Constructions Machinery Europe BV

Datum   

Van 9 mei 2019
t/m 6 juni 2019

Locatie

Almere

Streefbedrag

€ 1.500,00

 Tags

DeKinderkliniek

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij