Mooie donatie van Dijkzicht Loosdrecht


Dijkzicht Loosdrecht opende onlangs officieel haar nieuwe jachthaven.
Daarbij had men het bijzonder leuke idee opgevat om daaraan een ‘goed doel’ te verbinden. En, om in plaats van bloemen of cadeautjes et cetera., donaties te schenken voor het leukste goede muzikale doel van Nederland: Muziekids!

Het werd een prachtige zonovergoten openingsdag met veel bezoekers én een fraaie opbrengst voor stichting Muziekids. Dijkzicht Loosdrecht kon ons trots melden, dat er maar liefst 1.420,00 Euro was bijeengebracht.

Dijkzicht is een kleinschalige jachthaven in Nieuw-Loosdrecht voor de watersporter met luxe wensen. Gelegen op een unieke locatie met schitterend uitzicht over de Loosdrechtse plassen. Dijkzicht zorgt voor een optimale klanttevredenheid en onbezorgd watersportplezier op hoog niveau. Voor meer informatie kijk hier op de website.

DANK Dijkzicht Loosdrecht, namens alle kinderen in de bestaande, in ontwikkeling zijnde en toekomstige Muziekids Studio’s.

 

Initiatiefnemer

Jachthaven Dijkzicht Loosdrecht

Datum   

22 juni 2017

Locatie

Jachthaven Dijkzicht, Loosdrecht

 Tags

Actie Armin van Buuren Muziekids Studio De Ali B Muziekids Studio De Guus Meeuwis Muziekids Studio Nick & Simon Muziekids Studio René Froger Muziekids Studio Blaricum René Froger Muziekids Studio Heideheuvel Hilversum

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij