Plaagdierbestrijder helpt Muziekids Studio Tilburg


Joost Geboers van Preventief Plaagdier Beheersing uit Biest Houtakker, stapte onlangs onze Muziekids Studio in het ETZ Elisabeth Tilburg binnen met de boodschap, dat hij het prachtig vond dat we met muziekmaken in de studio zoveel betekenden voor patiënten.

“Dit is zo geweldig mooi, dit moet blijven”, waren zijn hartelijke woorden.

“Ik ben een kleine ondernemer en ga jullie helpen met sponsoring en weet nog niet of ik in een keer een bedrag wil sponsoren, of meerdere jaren een project wil ondersteunen”. 

Er werden enkele mogelijkheden doorgenomen en Joost koos ervoor om het financieel mogelijk te maken, dat een groep patiënten van Revalidatie Centrum Leijpark muzikale workshops in onze studio krijgt. En dat voor de periode van 5 jaar. Een trotse Studioleider John Verbunt nam de mooie cadeaucheque van Joost Geboers in ontvangst. Wat zullen de revalidatiepatiënten daar enorm blij mee zijn.

Wat is Joost zijn drijfveer voor deze prachtige actie ? Welnu, zijn vrouw Miranda kwam enkele maanden geleden als revalidatie patiënte regelmatig in onze Muziekids Studio. “Ik weet wat dat is en ik ben blij dat mijn vrouw nu weer bijna helemaal de oude is. En ze kwam graag hier”, licht onze Muziekids vriend toe.

Joost en Miranda wonen in Biest-Houthakker en steunen veel verenigingen en goede doelen. Een prachtig voorbeeld van sociale betrokkenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Namens stichting Muziekids, dank!

 

Initiatiefnemer

Joost Geboers, Preventief Plaagdier Beheersing

Datum   

29 mei 2018

Locatie

Biest Houtakker

 Tags

Actie De Guus Meeuwis Muziekids Studio St.Elisabeth Ziekenhuis

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij