PonyCon Holland scoort geweldig voor Muziekids!


De internationale Dutch Brony Conventie 2021 was een heel mooi succes, met een prachtige support voor ons goede doel. Hotel Figi in Zeist was ‘the place to be’ voor de echte My Little Pony Fans’. Ze kwamen vanuit heel Europa en zelfs uit Amerika.

Muziekids werd vertegenwoordigd door onze studio leider Almere, Jo-an, samen met stichting office manager Monica. Zij hebben een geweldige tijd gehad op de conventie, mede door enorm enthousiaste en veelal prachtig, kleurrijk verkleedde deelnemers.

Die werden zichtbaar verrast door ons ‘Muziekids Studio’ promofilmpje, dat speciaal voor dit evenement door de organisatie voorzien was van Engelse ondertiteling. Nice! Veel waardering was er tevens voor de Engelstalige presentatie van ons goede doel.

Hoogtepunt voor Muziekids was de ‘Charity Action’ waarvan de opbrengst volledig ten goede kwam aan onze stichting. Vele attributen, met echt prachtige Little Pony ‘have musts, collector items’ en unieke exemplaren, passeerden de veiling revue.

Fantastisch én ook bijzonder humorvol gepresenteerd door het hilarische duo Flim & Flam. So funny

Onder luide bijval en met groot enthousiasme werden onze gedoneerde en kleurrijke ‘Muziekids Ukeleles’ met stickers van My Little Pony geveild. Daar bleef het evenwel niet bij .. want, de talrijke bieders gingen daarna helemaal los en zo kwamen zelfs de lege verpakkingsdozen en het plastic zakje van de ukeleles – persoonlijk gesigneerd door Flim & Flam en de organisatie – onder de veilinghamer. Met flinke opbrengsten!

De ‘uitsmijter’ was de veiling van de machtig mooie roll-up banner van de conventie, waarop een bod viel van maar liefst duizend euro. Ook dat voor stichting Muziekids!

Slotapotheose vormde de overhandiging van de cheque, met een super bedrag bijeengebracht door ultra enthousiaste mensen die onze stichting een warm hart toedragen! AWESOME

PONYCON HOLLAND’,
Dear auction participants ..

Namens alle kinderen, de jonge patiënten in de NL ziekenhuizen,
On behalf of all children, the young patients in the Dutch hospitals:

THANX!

 

Initiatiefnemer

Stichting Dutch Pony Events

Datum   

Van 16 oktober 2021
t/m 17 oktober 2021

Locatie

Zeist

Streefbedrag

€ 6.740,00

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij