RING-RING Fiets actie voor Muziekids Almere


Onder het motto “Woon en werk je in Almere, dan fiets je toch gewoon!”, startte de dienst Ring-Ring in oktober 2017 een regelrechte fietsactie voor ons, het leukste muzikale goede doel van Nederland: Muziekids!

Inmiddels, een drietal maanden verder, is deze leuke actie uitstekend op koers. Maar voor het halen van het einddoel, 50.000 kilometer voor 2.500 euro, moeten nog veertien duizend worden gefietst. Nú doen al 408 vrienden mee met de actie, maar dat mogen best nog even wat meer worden. Zodat het benodigde aantal kilometers op de kaart komt. Fiets dus mee. Voor de Muziekids Studio in Almere. Meld je aan op https://ring-ring.nu/aanmeldformulier/ 

Tussenstand februari 2018

 

Ring-Ring: De gemeente Almere is trots op haar inwoners en ondernemers en organisaties die zich binnen haar grenzen vestigden. Almere is een unieke fietsstad waar de fietsafstanden vaak korter zijn dan met de auto en de reistijden zelfs sneller. We zijn op zoek naar automobilisten die de auto laten staan en gaan fietsen. Verdien tot maximaal €150 én draag bij aan lokale initiatieven uit Almere samen met de bestaande fietsers. Fietsen draagt bij aan: gezondheid, luchtkwaliteit, lokale economie en de kwaliteit van onze publieke ruimte.

Het nieuwe Ring-Ring doel in Almere – zijnde alle fietskilometers in, van en naar Almere – draagt direct bij aan een gloednieuwe ‘DJ-booth’ voor Stichting Muziekids en de originele Ali B Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere.

Tussenstand oktober 2017

 

Inmiddels doen al ruim 30 werkgevers in Almere mee aan deze Ring-Ring goede doel actie en stimuleren daarmee hun auto rijdende medewerkers om te gaan fietsen. En om hun al fietsende collega’s ook mee te laten doen voor Muziekids. Zo draagt iedereen bij aan gezondheid, klimaat en luchtkwaliteit en helpen de deelnemers zo direct de zieke kinderen – DeKinderkliniek patiëntjes – in de eigen stad. Almere!

 

DOE MEE ! MELD JE AAN
https://ring-ring.nu/aanmeldformulier/

Lees hier alle actie-informatie!

Kijk hier voor de actie-spelregels!

Ring-Ring Cycle Velo Love Bike Fiets op Facebook!

 

Initiatiefnemer

De gemeente Almere

Datum   

2 februari 2018

Locatie

Almere

 Tags

Actie De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij