Rotary Club Huizen organiseert Vis Festijn voor Stichting Muziekids


De Rotary Club Huizen organiseerde onlangs in de Haven van Huizen, het derde ´VIS Festijn´. De Huizer haven was daarbij weer ouderwets gezellig het toneel van de traditionele ‘botter race’. Met tientallen deelnemende originele botters, imposante vissersvaartuigen van de Zuidwal. Een ware lust voor het oog ..

De opbrengsten van het prachtige evenement gingen naar maar liefst 5 door de organisatie bepaalde goede doelen. Waaronder ook onze Stichting Muziekids. Echt geweldig toch!

Het visfestijn bracht dit keer een record opbrengst van 25.000 euro. Voor Muziekids betekende dit een supercheque van liefst vijfduizend euro! Daarvoor zijn wij de Rotary Club Huizen bijzonder dankbaar ..

Met dat fraaie bedrag komen wij weer een stukje dichter bij het realiseren van meer Muziekids Studio’s voor de kinderen in de Nederlandse ziekenhuizen.

Mede namens deze kids: “Dank Dank Dank!”

Op de voorpagina in het HuizerNieuws ! Klik hier, kijk en lees mee .. 

Initiatiefnemer

Rotary Club Huizen

Datum   

18 september 2017

Locatie

Huizen

 Tags

Actie Armin van Buuren Muziekids Studio De Ali B Muziekids Studio De Guus Meeuwis Muziekids Studio Nick & Simon Muziekids Studio René Froger Muziekids Studio Blaricum René Froger Muziekids Studio Heideheuvel Hilversum

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij