SAM cheque voor Muziekids Studio


PERSBERICHT ETZ Elisabeth Ziekenhuis 

Tilburg, 23 januari 2017

Opbrengst ‘Night of the Profs’ voor Muziekids Studio

Een geldbedrag van 1.670 euro voor de Guus Meeuwis Muziekids Studio in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis). Dat haalde studentenfractie SAM van Tilburg University op tijdens de Night of the Profs. Het bestuur van de studentenfractie overhandigde vrijdag 20 januari het bedrag aan studioleider John Verbunt van de Muziekids Studio.

Eind november 2016 vond de Night of the Profs voor de vierde keer plaats in café Studio in Tilburg. Tijdens dit evenement waren zes professoren en docenten dé DJ’s van de avond, wat zorgde voor een gezellige sfeer. De opbrengst van de gehele kaartverkoop gaat naar Muziekids. “De Muziekids Studio spreekt ons erg aan. Het is prachtig dat muziek iets kan betekenen voor zieke kinderen. Bij ons evenement, dat natuurlijk ook om muziek draait, sloot dit doel perfect aan”, zegt Anneloes van Delft van het bestuur van studentenfractie SAM. Medebestuurslid Marnick Boelen knikt: “Het is een geweldig doel. Dat was ook te zien aan de opkomst. Café Studio was vol!”

Ook studioleider John Verbunt was bij de feestelijke avond aanwezig. “Het is mooi om te zien dat professoren en studenten zich inzetten voor onze studio. We gaan het bedrag goed besteden.”

Muziekids
De Guus Meeuwis Muziekids Studio is een ruimte in het ziekenhuis waar zieke kinderen en hun broertjes en zusjes terechtkunnen om muziek te maken, als afleiding van het ziek zijn. Het team bestaat uit John, Christel en twaalf vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op www.muziekids.nl.

FOTOBIJSCHRIFT:
Anneloes van Delft en Marnick Boelen van studentenfractie SAM overhandigen in het ziekenhuis de cheque aan John Verbunt van de Muziekids Studio.

Foto: ETZ Fotografie & Film/Ellen den Ouden

Zie ook leuke publicaties in:
Brabants Dagblad
Waalwijk Nieuws

 

Initiatiefnemer

Studentenfractie SAM van Tilburg University

Datum   

23 januari 2017

Locatie

Tilburg University

 Tags

Actie De Guus Meeuwis Muziekids Studio Guus Meeuwis John Verbunt St.Elisabeth Ziekenhuis

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij