Armin van Buuren omarmt Muziekids


"Met trots ben ik nu officieel 'vriend' van Stichting Muziekids en verbind ik mijn naam aan de Muziekids Studio in het nieuw te bouwen Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Wat een respect heb ik voor de kanjers die ik heb mogen ontmoeten! Ik weet zelf wat muziek voor je kan betekenen als je pijn hebt of verdriet, daarom is het zo belangrijk voor kinderen, zeker in een ziekenhuis, om in aanraking te kunnen komen met iets positiefs als muziek.
Of het nu gaat over muziek maken, muziek draaien, het helpt bij het verwerken van pijn en verdriet!"

ARMIN VAN BUUREN MUZIEKIDS STUDIO KOMT IN HET PRINSES MÁXIMA CENTRUM VOOR KINDERONCOLOGIE UTRECHT!

Armin van Buuren, onze wereldberoemde DJ, verbindt zijn naam aan de Muziekids Studio in het nieuw te bouwen Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologiete Utrecht.
De realisatie van dit unieke kinderziekenhuis en de fantastische muziekstudio is gepland in het voorjaar van 2018.

Armin maakte zijn naamverbintenis aan onze Muziekids Studio bekend in het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht. Onder grote belangstelling van onder meer de media, gaf hij aan zeer vereerd te zijn om zijn naam aan deze prachtige muziekstudio te mogen verbinden. Een speciaal woord van dank ging daarbij naar Muziekids Beschermvrouwe Laura Fygi.

Ook naar mede-directeur van het Prinses Máxima Centrum, Hanneke de Ridder. Die daarop aangaf dat met de Armin van Buuren Muziekids Studio nu al gesproken kan worden van een heus 'muziekenhuis'.

 

Uit handen van jeugdig patiënt Roy Looman, bekend als de "survivor" en inmiddels 3e jaars student medicijnen, werd Armin nog blij verrast met een prachtige oranje Prinses Máxima Centrum hoodie. Daarna bezocht hij nog de verpleegafdeling, tot groot enthousiasme van de kids met natuurlijk vele selfies en groepsfotootjes. Het droeg extra bij aan de grote vreugde bij dit geweldige moment voor stichting Muziekids.

  

RTL Boulevard was er ook bij !

 Een schitterend gebaar van onze nationale muziekheld die zich persoonlijk betrokken voelt bij de kinderen die de enorme pech hebben om in een ziekenhuis te moeten worden opgenomen. Zoals Armin zegt:

“Ik weet zelf wat muziek voor je kan betekenen als je pijn hebt of verdriet,
 daarom is het zo belangrijk voor kinderen, zeker in een ziekenhuis,
 om in aanraking te kunnen komen met iets positiefs als .. Muziek!

 Of het nu gaat over muziek maken, muziek draaien, lekker DJ-en .. 
 Het helpt bij het verwerken van pijn en verdriet.

 Daarom steun ik natúúrlijk Muziekids!”

Stichting Muziekids is enorm vereerd met de bouw van deze muziekruimte speciaal voor de kinderen die behandeld en verpleegd worden in het grootste ziekenhuis voor kankerpatiëntjes in Europa.
19 November 2015. Het is een historische dag voor alle betrokkenen. En een verdere, spectaculaire doorbraak in zorgland Nederland. Muziek is en wordt in toenemende mate erkend en van een steeds grotere betekenis bij de medische behandeling, verpleging en nazorg van met name jonge patiënten.

Het realiseren van de Armin van Buuren Muziekids Studio draagt daar in grote muzikale mate aan bij.

 

Namens alle Muziekids,
DANK! Prinses Máxima Centrum. DANK! Armin.


Armin van Buuren omarmt Muziekids!
ThanX 

Mooie persberichten !
METRO – DE TELEGRAAF – ALGEMEEN DAGBLAD – FRIESCH DAGBLAD – TWENTSCHE COURANT

Meer media internet aandacht ! Kijk lees en luister mee:
Prinses Máxima Centrum – RTL BoulevardDe TelegraafVARNWS – NURTV Utrecht – AD – AshtonReports.be – Leidsch DagbladTrouwPartyflockFOKThePostOnline – Welingelichte KringenNationale Zorggids – RTV StichtseVechtNieuwstwitterNL vandaagMediaclipsSongteksten.netNoordhollands DagbladPartysceneTop40.nl

 

 Tags

Armin van Buuren Armin van Buuren Muziekids Studio Laura Fygi Nieuws algemeen Nieuws Utrecht Prinses Máxima Centrum Utrecht RTL Boulevard Video


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij