Benno Hendriks maakt exclusief piano kunstwerk voor Muziekids!


Benno Hendriks, de welbekende Hilversumse kunstenaar, zet zich ook in voor ons Goede Doel! How about that, hoe mooi en sweet Muziekids is dat.

Dat doet Benno met het beschilderen van een  fraai opgeknapte piano die wij gedoneerd kregen via het Muziekids Instrumenten Fonds. Met de bedoeling, dat deze – nu zeker – enige echte unieke muziekids piano, wordt gepresenteerd tijdens een speciale veiling en waarvan de opbrengst volledig ten goede zal komen van Muziekids!

Het eerst ruwe- en daarna bijna fluweelzachte voorwerk, deed Benno samen met Wessel. Hulde! Hoe dit exclusieve piano kunstwerk tot stand komt .. Zie deze leuke ‘Making Of’.

Bijzonder en leuk detail is dat Benno de werkelijk fraaie opmaak van de piano, opdraagt aan één van zijn grootste muzikale helden: Gitarist Eddie van Halen. Een persoonlijke ode aan deze roemruchte muzikant van de band Van Halen.
Kijk  en luister mee!

Benno Hendriks is multifunctioneel in al zijn kunstzinnige activiteiten. Zijn ´alter ego´ Jack Sparrow uit Pirates of the Carribean, is bijvoorbeeld ook een alom bekend fenomeen. Prachtig! Meer kunstzinnige informatie over zijn werken, op deze website.

Benno & Wessel !! 
Namens de kinderen in de ziekenhuizen ..
DANKJULLIEWEL

 

 

 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij